kimchikimdi Gokturkmom_ Benim bebek biraz zayıf gibi kayıyor altına battaniye falan koyunca bu sefer de rahatsız oluyor sanırım agliyor 🥺🥺 Ben her zaman ev kuşuyum dışarı çıksam şükür ediyorum ama evden de çıkmak istemiyorum çok fena ikilemdeyim😂
Bu0 kimchikimdi zaten bu son alışları olacak mahkeme açtım görüş günlerinin kaldırılması için çünkü öyle bir babaya ihtiyacı yok benim oğlumun kuzum daha pek konuşmuyor zaten babasıda izin vermez aramama karısı herşeye karışıyor ama herşeyin bir zamanı var elbet bana yaşattıklarının bedelini fazlasıyla ödeyecek
kimchikimdi Bu0 Güzelim benim, Rabbim yardımcın olsun. Sen ona hem annelik hem babalık yapıyorsun, böyle birisine çocukta emanet edilmez zaten şimdilik sabret her şey ikiniz için güzel olacak💖
aybalasmom kimchikimdi hiç yapamıyorum öyle ya🥺 zaten 20-30 dk zor uyuyor. Ben de süt sağıyorum zaman bitiyor
kimchikimdi aybalasmom Aaa evet ya doğru 🥺 Sabret hayatim birkaç ay daha büyüsün rahatlicaksin bol bol suyunu iç kendine bak yorulma🌸
kimchikimdi Gokturkmom_ Ay hiç aklıma gelmedi valla bu😂 Teşekkür ederim, kemerini bağlayınca da arabasi pusetli değil normal klasik olanlardan korktuk acaba düşer mi kayar mi diye bide böyle denicem Teşekkür ederim 🌸
kimchikimdi As38- Yaptım yine olmadı bende sonradan denemedim yalan yok ama bugün bi bakarım tekrar sağol balim💖
deletedmom43191 kimchikimdi günaydın daha yeni uyandım plan yok suan tek aklımda olan kahvalti etmek 2 makine çamaşır katlamak çocukların yatağı degisilecek onlar yıkanacak 😅
Gokturkmom_ kimchikimdi Ayy büyük de olsa giydiriyordum ben battaniyeden daha güvenli hemde rahat 😍 tulum kurtarır sizi