asil15 kimchikimdi cansın bacim 😘tüpçü fikrerim napar ay bir göremedik sen8nkini pınarın bebeisi bol bol görüyorum
busra34__ kimchikimdi erkekelrin bu rahatlkları beni öldürüyor 😅 her iş annelere yüklenmiş gibi harekett etmeleri sinir bozucu
kimchikimdi busra34__ Of hiç deme benimki Allah var yardım eder ama o masa başında geçtiği zaman anca çocuk ağlarsa neden ağlıyor bu çocuk demeye gelir 😂 geçen duş alayım gel dur dedim saat 12 olmuş aa ne ara geçti zaman diyor öylece kalakaldım bazen dus almak bile lüks arkadaşların dediği gibi🥹
kimchikimdi daisy__ O zaman ev işini yarına yap canım iyice yorma yada kızçen akıllı durduğu zaman yaparsın
busra34__ kimchikimdi 🤣😅ne ara geçti zaman tabi canım🤣 tuvalet banyo herşey lüks hale gelicek bende de 4 ay sonra 🥲 bakalım bizi de bekliyor aynı şeyler
Bu0 kimchikimdi inşallah kuzum çünkü ağlarken bırakıp gitmek zor oluyor ama sınıfına geçince hemen susuyor öğretmendi öyle diyo fotoğraflar atıyor baaya eğleniyor allah yavrularımızın yokluğunu yaşatmasın inşallah 5gün yanımda olmicak çok kötüyüm sürekli düşünüyorum ne yapıcam diye 😔😔
Bu0 kimchikimdi biz babasıyla boşandık onun için babası gelip alıcak her ay 5 gün alma hakkı var ama nasıl gönderecem bilmiyorum en son gönderdiğimde çocuğun ayağı yanık vücudu morluk içindeydi uzaklaştırmada vermiyorlar mahkemelik olduk şikayet ettim ama olmuyor işte içimde kıyametler kopuyor
kimchikimdi Bu0 Aa anladım hayatim, ben sana endişelenme diyeceğim ama bu durumda mümkün değil. Babasindayken konuşma durumu varsa gün aşırı ararsın, canim benim ya çabucak geçsin günler senin için 😥💖🙏🏻
aybalasmom kimchikimdi günaydınnn. Uykusuzum gün boyu gece olsa da uyusam diye sayıklayacağım tabi yine uyumayacak benim kızım bu sefer de sabah olsun diye sayıklarım🥲
kimchikimdi aybalasmom Oyyy askim benimm bebek uyuyunca sende yanına uzan biraz en azından yorgunluğun gider 🥺 ben öyle yapıyorum bazen aynı anda uyuyoruz o kalkınca mecbur bende kalkiyorum
Bu0 kimchikimdi zaten bu son alışları olacak mahkeme açtım görüş günlerinin kaldırılması için çünkü öyle bir babaya ihtiyacı yok benim oğlumun kuzum daha pek konuşmuyor zaten babasıda izin vermez aramama karısı herşeye karışıyor ama herşeyin bir zamanı var elbet bana yaşattıklarının bedelini fazlasıyla ödeyecek
As38- kimchikimdi valla kork 🤣happy Kids kullanıyor musun orda aramaya yaz kaç tane 4. Ay atağı çıkıyor 🤤
aybalasmom kimchikimdi hiç yapamıyorum öyle ya🥺 zaten 20-30 dk zor uyuyor. Ben de süt sağıyorum zaman bitiyor