mavikelebek54 Klasik anlamı güzel erkek ismi arıyorum 2 isimli istiyoruz bi türlü tamam bu dediğim olmuyor ya önerileriniz neler
mavikelebek54 supermommss adıyla yaşasın inşallah 🌸 Ömer ismini çok beğeniyorum mana olarakta çocuğa çok güzel tesir ediyor ama yeğenimin adı Ömer ☺️
zfrnemos Alperen kağan Asil mirza Ama ben tek ısım koymayı dusunuyorum zaten ıkı ısım gıbı aslında metehan 😅 ıkı ısım olarakta dusunule bılır 😂😇
mavikelebek54 akkoyun21 hepsi güzel evet Mehmet hoşuma gidiyor bakalım yanına yakıştırmaya çalışıyorum ya da kerem,ali falan
akkoyun21 mavikelebek54 Kerem Ali de güzel isim düşünülebilir aslında adıyla büyüsün inşallah yavrucak
mavikelebek54 Tatli_bebek12 Kerem de hoşuma gidiyor bakalım ☺️ tanıdığım iki kerem var ikiside biraz tembeller ondan endişe ediyorum 😀
mavikelebek54 akkoyun21 evet kulağa güzel geliyor inşallah güzel bi isim buluruz 🌸 amin hepimiz evlatları inşallah 💕💕
mavikelebek54 papatyakokulugece aa benim düşündüklerimden biri ismiyle büyüsün ☺️ ali kerem ya da Kerem Ali olarak düşündük nasıl yapısı olarak oğlunuz çok hareketli mi 😀
Mervessayars_123 mavikelebek54 oğlumun ismini biz Eymen Asaf koyduk beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz
papatyakokulugece mavikelebek54 Ali kerem daha akıcı söyleniyor bence sakin bir çocuk hareketli değil kızım üç aylıkken bile enerjikti Allah’tan bu bari sakin oldu