Begonvil15 4 gün önce yendi doğum yapmış biri olarak pek iyi olmasa da tecrübelerimi benim yaşadıklarımı şöyle söyleyeyim. Sancılsr düzenli olmasına rağmen iki hafta bğyunca ne nişan ne suyum geldi 2 hafta sancını üstünde sabah nişanım geldi ama açıklığım hala yoktu iki saat sonra 1 cm açıklığım oldu aynı günün akşamına açıklığım sadece 2 cme ulaşmıştı yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım duşa girdim ılık suya oturdum gece saat 3 gibi açıklığım 4 cm olmuştu yatışım yapıldı 1 saat sonra suyum geldi 6 cm olmuştu ama suyumun hepsi gelmediği için suyuöu patlattılar. Sonraki süreç bende yok çünkü çok acı çekiyordum sabah saat sekizde 9 cm açıklığım olmasına rağmen bebek çıkıma girmediği için suni sancı verdiler yine doğum gerçekleşmedi. Kanamam çok fazlaydı bebeğin ve benim değerlerim düşmeye başlayınca doktorun biri sezeryana almak istedi birisi de bu noktaya kadar geldi sezeryana almam vakumla müdahale edelim dedi ve 9.59 da oğluma kavuştum. 1. 5 saat dikilmem sürse de dikişlerim aşırı fazla olsa da sağlıkla oğluma kavuşunca tüm acım dindi. Rabbim sizlere kolay doğum nasip etsin inşallah benim ki kabus gibiydi 🩵