coskun02 neanladinyurdagul bizim hamilelik filimlerdeki gibi olmadı gitti baş dönmeşer hemen kusma😂😂😂
ecemciik coskun02 Hiç merak etme hiç, miden yanacak, uykun kaçacak, sürekli sağına ve soluna yatmaktan uyuyamayacaksın, Allaaaaaah neler neler 😅😅 Ama tabii sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻❤️
coskun02 ecemciik yaaaa🙈tatlı güzel hisler bence sağlıklı olsun yeter bana diğerleri gelip geçici şeyler
Nuriay coskun02 ilk gebelik sizde her halde yoksa mutlaka biıirdiniz kese gözüktüyse artık dış gebelik ihtimalı 0 Diye biliriz dış gebelik kesenin rahime inmemesi rahimde gözükmemesi yanlız kan değerlerinde gözükmesidir
coskun02 Nuriay ilk gebelik evet 7 aylık evliyim bir kürtaj yaşadım şimdi ilk gebelik herkes bişey diyince korku sarıyor ister istemez şimdi kese var acaba boş mu diye kafaya takacam bitmiyor yani
Nuriay coskun02 bak inanki kafaya takarak hall olucak bi durum değil bu kadere teslim olmak ve Allaha bırakmak gerekir eğer sağlıklı bi gebelikse zaten normal ilerleyecektir boş keseysede bunu bilmek için çok erken bebek 5 haftada bile kesede üstden gözükmüyo bazen .Bu yumurtlama ce döllenme ile alakalı her kez aynı anda hamıle kalmıyo bazıları adetden hemen sonra yumurtlarken bazısı yumurtlama adete yakın oluyo en büyük kaftor de bu normal olarak . Kafanıza takarak hiç bir şey elde etmezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum kendinize bi kafa tağıtıcı şeyler bulun fikrinizi başka yöne verin 12 13 haftasına kadar zaten insan stres oluyor sağlıklımı diye ve s. Sonrası bebeği beklemekle geçiyor . Sağlıklı beslenin sağlıkla kucağınıza alırsınız
coskun02 Nuriay inş herzaman dua ediyorum sağlıklı olsun diye inş Rabbim kabul eder zaten nasip Kismet
prensannesi___ coskun02 evet normal ilk 1 ay bnde bişey hissetmiyordum 2 ci aya girince bulantım bel ağrım başladı
prensannesi___ coskun02 bebegin kalbinin sesini dinle her ağrıyı unutuyorsun ondan gelen herşeye razı oluyorsun allahım kucağımıza almayı nasip etsin
aydan_omer coskun02 korkma benimde vajinal yolla kesem göründü benimde betam 3584 çıktı tekrar kontrole gittiğinde tamamen kese görünecektir kendi kendini korkutma herşey güzel olcak