yaseminerten coskun02 ben cuma günü öğrendim o zaman betam 1000di bugün beta bakmadan alttan ultrasonla keseyi gördük 2hafta sonra çağırdı tekrar her şey sağlıklı olursa kalp atışını duyabilirim
yaseminerten coskun02 bende sormayı unuttum acaba bebek oluşur mu kese var dedi gösterdi ama oluşmazsa boş gebelik sanırım neyse kurcalamayalım bekleyelim
coskun02 yaseminerten benim beta 4300 Altan bakınca keseyi gördü haftaya gel dedi şu an cuma gününü bekliyorum inşallah hiçbir sıkıntı olmaz daha önce boş bir gebelik geçirdim bir daha inşallah yaşamam kimse yaşamasın Rabbim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
ecemciik coskun02 Bir süre sonra histen uyuyamıyorsun hiç dert etme, bu günleri ararsın 😅 26+1 olduk biz, geceleri kıpır kıpırlıktan uyuyamıyorum, gündüz de gözlerim kapanıyor ve sürekli açım, 104 kg oldum 🤦🏻♀️
coskun02 ecemciik ya maşallah olsun var olduğunu bileyim de uyumasam da olur sağlıklı olduğu benim için bin uykuya bedeldir inşallah o günleri güzel atlatırım o güzel günlere çabuk gelirim
coskun02 Nuriay Ay içime su sertten yemin ediyorum dört gündür acaba demekten yemin ediyorum yemek yiyemiyorum
twobabymomm coskun02 kız hele bismillah 😂😂😂ben hareketlerini hissedene kadar bosey hissedemedim ama hareket ettikçe insan bir tuhaf oluyor🤭🤭
coskun02 twobabymomm ya normalde gebelik için kusma derler göğüs ağrısı derler bulantı diyorlar ben de hiçbiri olmadı sonra kendime dedim sıkıntı bende mi dedim acaba
Nuriay coskun02 ilk gebelik sizde her halde yoksa mutlaka biıirdiniz kese gözüktüyse artık dış gebelik ihtimalı 0 Diye biliriz dış gebelik kesenin rahime inmemesi rahimde gözükmemesi yanlız kan değerlerinde gözükmesidir
twobabymomm coskun02 haa tamam ben yanlış anlamışım canım kusura bakma duygusal anlamda zannettim 🫣ben ilk bebeğimde göğüs hassasiyeti hariç hicbisey hissetmedim ikinciye hamileyim yine aynı ☺️
ecemciik coskun02 Hiç merak etme hiç, miden yanacak, uykun kaçacak, sürekli sağına ve soluna yatmaktan uyuyamayacaksın, Allaaaaaah neler neler 😅😅 Ama tabii sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏻❤️
yaseminerten Bykessra bende göğüs hassasiyeti ağrısı bel ağrısı arada kasık ağrısı var bulantım yok şuan
coskun02 neanladinyurdagul bizim hamilelik filimlerdeki gibi olmadı gitti baş dönmeşer hemen kusma😂😂😂