Alya05 eslem2121 evet Hasankeyf güzel Malabadi köprüsü var Sason sevek bunlar hep ilçelerde Batman merkezde pek bişi yok
greybrde annekiz6141 eve gelen boş kalkmaz bizde.. misafirperveriz en azından öyle gördük benim çevrem geniş lohusa iken kendini bilen zaten gelmez ama 40 ımız çıktıktan sonra gelen herkese kapım açık beni sevmiş saymış gelmiş bugün hamile kalıp yarın doğurmuyoruz sonuçta şimdiden yapıp buzluk hazırlığı gelene zorsunmamak en güzeli. Bizde gelen bebeğe hediye getirir gönlünden kopanda bi tatlı alır gelir ayriyetten gelen getirir onuda yer diye riske atmam şahsen
greybrde Alya05 elmalı kurabiye çaylı kahveli kurabiye içli ve peynirli kete ıspanaklı ve patatesli börek 2 ölçü mozaik pasta yaptım ben💖💓💓💓
irmairma Alya05 böyle şeyler düşünmene gerek yok bence , çay ya da kahve bir tatlı pastaneden alırsın yeter, zaten saatlerce oturacak değiller kısası makbul olur ziyaretin.
Alya05 irmairma Vala gelen tam oturur canım 😁😁 bizde öyledir akşam yemekten sonra gelirler saat 22:30 veya 23:00 kadar
akkoyun21 Alya05 alabilme imkanınız varsa alıp buzluğa atmak gereksiz taze şekilde alıp ikram edersiniz ,ama evde yapacaksanız hiç birşey olmuyor yapıp dolaba atabilirsiniz çıkarınca taze gibi duruyor
Gks_01 Alya05 bu buzluk kurabiyeleri var fındıklı tarçınlı klasik ondan yap iki üç tane kolay da yapılışı at buzluğa . Canın almazsa doğuma yakın al marketten hazır kurabiye ne olcak kendini strese sokma
deryakurtulus bebeklerim__ Evet olması gereken bu, destek olunmalı anneye, yoksa eziyetten başka bir şey değil insanların gelmesi hele ki kış bebeğiyse hastalık da getirirler ki bu hiç hoş değil.
Alya05 eslem2121 Heycan yokta korku var. Dikiş yarası ağrılar beni korkutuyor Kızlarım büyüğü 6 yaşında küçüğüde 4 yaşında canım
eslem2121 Alya05 allah bağışlasın aşkım allahın izniyle jiçbişey olmayacak sağ salim al kucağına evlatların yanına dön rabbbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
eslem2121 Alya05 yok aşkom ben doğurdum hamile dğilim iki bebişim var kızım dört oğlum iki yaşında suan çocuk düşünmğyorum