annekiz6141 Alya05 zaten bana saçma gelıyor dedım kuzum 😄 herkesın adetlerı farklıdır bızde böyle bısey yok.. Normal misafir geldıgınde ya da çaya oturmaya gelindiğinde bu sekılde hazırlık olur. 🤷♀️
Balbebek012 Alya05 kurabiye pişmiş olarak buzluğa girince tadı değisiyor bence hiç gerek yok onun yerine hazır alın veya biri geldiği zaman bir kek yapın daha iyi
Alya05 Balbebek012 Evde yapılanı bilmiyorum ama Pastaneden alınca tadı çok değişmiyor Kış keki yaparım :) cevizli tarçınlı 😁☺️
bebeklerim__ Alya05 canim ilk zamanlar misafir geldiğinde birsey yapamazsın dost acı söyler. Ben öncesinde buzluğa doldurmuştum. Çoğunu yakın çevremdekiler yapmıştı. Sonra onlar bittikçe elim müsait oldukça doldurdum dolabı. Cok cok raht oldu.
Alya05 bebeklerim__ Aslında öyle buzluğu dolduracak alanda yok buzluğumda et balık tavuk işkembe yemeklerle doldurmuşum
Sss1947 Alya05 ay vallahi onlar getirsin o kadar kesilicem ıkınıcam birsürü kan kaybedicem bide onların eve gelince ne yiyeceğini mi dusunucem bebek görmeye gelen bişeyler yapsın gelsin bi zahmet 🤣
Balbebek012 Alya05 evdeki de pastanedeki değişiyor ben nerede yesem anlıyorum ve midem bulanıyor tabi siz bilirsiniz
bebeklerim__ deryakurtulus benim 6 7 arkadaşım da böyle gelmişti hepsi 1 er çeşit bir şey getrmis bulasigimi bile yıkayıp gittiler allah razı olsun
deryakurtulus bebeklerim__ Evet olması gereken bu, destek olunmalı anneye, yoksa eziyetten başka bir şey değil insanların gelmesi hele ki kış bebeğiyse hastalık da getirirler ki bu hiç hoş değil.
reys Alya05 yapabilecek enerjiye sahipsen yap buzluğa at bence. Bence de gelene ikramlık verilmeli. Yemek için gelmiyorlar tamam ama yine de verilmeli ben de yapıp atacağım
Alya05 eslem2121 evet Hasankeyf güzel Malabadi köprüsü var Sason sevek bunlar hep ilçelerde Batman merkezde pek bişi yok