portakalrecelim perim21 nehir ada koyabilirsiniz mesela, hem farkı olur yeğeninizden hem ikinizin istediği olur
perim21 portakalrecelim ben nehir koymak istemiyorum sadece eşime laf anlatamıyorum takımı taktı yaa 😂
portakalrecelim Aysunays Duru da çok güzel isim kusura bakmasınlar ama eleştirmeye yer arıyor bu millet ya 😄
Aysunays portakalrecelim Iyy duru ne yaaaa dedi hatta biri 😀 hangi ismi söylediysem dalga geçtiler bir şekilde. O yüzden kimsenin beğenmesi önemli değil anne babanın içine sinsin yeter 😊 sizin seçtiğiniz isim de çok güzel ayrıca Ayla.
yellowchick Bizde “Birce” koymayı düşünüyoruz sizede fikir olsun biricik,bir tane,tek anlamına geliyor 😌🌸
bebeklerim__ perim21 nehir varsa bence de koyma. Sadece ada koysan nasil ? Doğa, öykü, Miray, arya , Alya, ayla bunlar nasil?
perim21 bebeklerim__ ben önceden yaren tek düşünüyordum ama oda eşimin ailesinde vardı tabi uzaktan akraba çok yakın değil yani bende yanına ada koydum onuda çok beğeniyorum ama insanlar uymuyor yaren ne ada ne diye diye isimden soğdurttu resmen
Ulkumom perim21 oğlum olacak ama kızım olsaydı alya tomris koyacaktım. Defne Mercan İpek İnci Leyla Bu isimleri de beğeniyorum
perim21 Ulkumom defne ismini çok beğeniyorum Tomris şu aralar en sık duyduğum isimlerden bitanesi eşimin huyunu bildiğim için beğenmeyeceğine adım gibi eminim içime bı tek yaren ada siniyor onada çok yorum yapıyorlar
perim21 portakalrecelim inşallah bulurum bu gidişle babaannesi dedesine kalacak vlla hemen bulmam lazım 😂
Bezelye1 perim21 kuşum kimseyi dinleme ki isim konusunda çocukla en fazla vakti geçirecek sensin beğenmeyen kendi doğursun bir çocuk istediği ismi koysun