babylove_33 ozgeurasalp banada riskli çıkmış dedi ama pek anlamıyorum ben Free BHCG 74.40 PAPP_A 1.46 BANADA bir bilgi verin kızlar
Nuriay ozgeurasalp bi sürü kadını böyle strese sokuyirlar bi çoğunda rısklı diye çıkıyo ama sağlıklı doğuyor yanılma payı olan testleri yaptırma taraftarı değilim birazda paraya tuzak gibi pahalıda oluyor testler
edaabykl muni benimde 1:74 cikti trizomi 21 ama ultrasonda ense kalınlığı normal burun kemigi mevcut fetal yaptırdım sonucum temiz cikti darısı size inşallah
eni67 Benim 1/245 çıktı fetal yaptırmadım detaylı ultrason yaptırdım onda herşey normal çıktı canım senin sonucun kaç çıktı acaba
eni67 ozgeurasalp evet oraya bakılıyor canım önemli olan o değer ler benim sınır 250 idi benim değerim 245 geldi sınır risk çıktı
muni ozgeurasalp evet o kısımdan bahsediyorum yaşım 31 çok etkili olduğunu düşünmüyorum PAPP-A B-hCG değerlerim sıkıntılı benim
muni edaabykl burun kemiği bizde de mevcut ense kalınlığı 1.9 yüksek dediler. İkili test sonucum 1:87
edaabykl muni cok yuksek degil diye biliyorum insallah bisey cikmaz genelde 2.5-3 olanlar riskli oluyo
muni edaabykl inşallah ya PAPP-A : 0,49 fb-hCG: 2,31 ense kalınlığı 1.9 sizin değerleriniz nasıldı hatırlıyor musunuz