ikosunbebisi 34+2 ikiz gebeyim her yerim ağrıyor diyebilirim benimle aynı haftalarda olan var mı acaba ?
37nagis ikosunbebisi bende 22 haftalık gebeyim çift yumurta ikizleri şimdiden bile zorlanmaya başladım bel ağrılarım gece uyuyamama daha ilerisi nasıl kimbilir
3boysmom ikosunbebisi az kalmışş. sağlıkla kucağına al inşallah. o zamanlar benimde geçmiyordu cidden. yaşam kalitem 0dı resmen. simdi 1 ay oldu doğum yapalı. iyi ki çekmişim o günleri diyorum. 36+2de doğum yaptım. o zamanlar hemen doğursam diye gün sayıyordum💓🌸
Hndmomy ikosunbebisi 32+3 ikiz benimde aynı durumdayım. Dün bel ağrısıyla beraber tandiyonum yükselmişti bugün de mide yanması ilk defa kusmaya sevep olacak kadardı. Her gün yeni güncelleme geliyor resmen 🫣 Hayırlısıyla doğuma son günlerimizi daha sağlıklı geçirelim inşallah 🤍
Rabiafa ikosunbebisi 35+1 çift yumurta ikizi Ayakta duramıyorum artık evden dışarı çıkmak mümkün olmuyor. Hemen yoruluyorum hiç bir iş yapasım da yok. 32,33 şerde sancım vardı ama suan sancı durumu geçti sukur
ikosunbebisi 37nagis kesinlikle tüm işlerini bitir ve dinlen sona hiç bişey bırakma çok zor buralar inşallah sağlıkla sende gelirsin canım
ikosunbebisi 3boysmom ay maşallah darısı bana inşallah bebekler büyüdüğü için mi bilmiyorum ama çok aşağıda artık hareketler böyle farklı duygular değişik hissediyorum hep aklımda doğum var geçmiyoooorrr
ikosunbebisi 3boysmom maşallah çok güzel haftada doğmuşlar küveze girdiler mi kiloları nasıldı sizin ?
37nagis ikosunbebisi inşallah canım sen herşeyi hazırladın mi ben bidahaki ay herşeyi hazırlicamm inşallah beşikleri bebek arabası dolaplarıni aldık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
ikosunbebisi 37nagis benim 2. Gebeliğim bu 2,5 yaşında bir kızım var. Bebek arabası almadım doğduktan sonra alıp almamaya karar vereceğim. Diğer herşeyleri hazır çok şükür erkenden halletmiştim doğum çantamı da hazırladım bu hafta annemde kalacağım 🌸
ikosunbebisi Hndmomy inşallah canım gerçekten her gün yeni birşey ortaya çıkıyor dün gece kaşınma başladı sabahta bulantı yaşadım hayırlısıyla geçsin inşallah kucağımıza alalım sağlıkla 🫶🏻
ikosunbebisi Rabiafa bende böyleyim ya ayakta durunca karın altın acıyor mu? Bu günlerde çok değişik hissediyorum sanki her an doğacak gibi. Doğum tarihi belli mi ?
Esinbrn ikosunbebisi merhabalar ben de 33+3 ikiz gebeyim hem bi an önce doğsunlar istiyorum hem ne kadar kalsalar kardır diyorum ama çok zorlanıyorum
ikosunbebisi Esinbrn kesinlikle böyle ya bazen diyorum doğsunlar bazende daha küçükler kalsınlar diyorum ne zormuş ikiz hamilelik
Rabiafa ikosunbebisi ayakta durunca acıyor oturunca problem yok. Salı günü randevum var bakalm ne dıyecek. Muhtemelen bir tarih verir
ikosunbebisi Rabiafa benimde öyle işte demek ki yalnız değilim benim kontrolüme daha var haftaya cuma günü bakalım
Rabiafa ikosunbebisi hakkımızda hayrlısı. İnsallah saglıkla kolaylıkla doğum yapar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebisleri 😌