MinnakBebegim Arkadaslar merhaba ben 24 haftalik hamileyim ve mayonezli ve bezelyeli salatalar falan yiyorum zararli mi yani bi zarari varmi hamilelik doneminde mayonezin ve bezelyenin?
BBusraa MinnakBebegim çok fazla tüketmeseniz iyi olur ama ben de yiyorum ara sıra patates kızartması ile birşey olmaz sadece abartma derim ☺️
Hbsanneoluyo MinnakBebegim cnm en sağlıklı meyvenin bile aşırı zarar Yani aşırıya kaçmadığın sürece hiç bşy olmaz korkma
Yasemincifci MinnakBebegim maynezin içinde çiğ yumurta var ya canım onun için zararlı diyorlar tüketmesen daha iyi riske atmaya hiç gerek yok
MinnakBebegim Senaamomm gercektenmii bana soylemedi ama belkide sormadigim icin tamam canim dikkat ederim tewekkur ederim😍
Mervenin MinnakBebegim içinde çiğ yumurta olduğu için toksaplazma üretiyor o yüzden bebek için zararlı malesef 😓
Nisan35 Ben patates kizarmasi olduğu zaman yanında yiyorum ketçap mayonez. İçinde çiğ yumurta olduğunu bilmiyordum 😭
Mervenin Nisan35 bemde çok seveeim mayonez ama benişler herşeyden önemli doğmdan sonra bol bol yeriz Allah nasip ederse😇👍🏼
dml33 MinnakBebegim bn yiyorm valla hersey zararli ona kalirsa hergun yemiorz ya 😊yemesek iyi ama vicdan yaparsk bu hamilelik bitmez
Bilgeates MinnakBebegim bazı mayonezler pastörize edilmiş yumurta ile yapılıyor içindekiler kuşamında öyle yazıyorsa bi zararı yok diye biliyorum
Umranoguzyazar Patatez kızartmasıyla yemezsem olmazdı çok severdim 24 haftalık hamileyim ağzıma sürmedim çünkü herkesin dediği gibi çiğ yumurtadan yapılıyor hiç bi şekilde yemedim sizde yemeyin çocuğunzdan önemli değilya sabredin derim
Gulsen1989 28+4 um midye dışında herşeyi yiyorum 🤣🤣🤣 şuana kadar da bi sıkıntı çıkmadı. O kadar kasmayin ya. Çalışıyorum valla işyerinde mecbur dışardan söylüyorum Allah bilir nasıl yapıyorlar o yüzden akışına bıraktım 🤣🤣