Busraatpl Zerrin_ Bi öncekinde gebelik zehirlenmesi geçirip acil sezeryana alındım, bitane cennet kuşum var. o yüzden buda mecburi sezeryan 38+5 e gün verdi doktorum.
Elays mn123 mn123 hiç bişey yok şimdilik zaten 1. Sezeryan diye bu da sezeryan oluyor sancı vs olmaz ise 10 aralık
15336010 Elays Bugün günümüzü aldık bende 10 Aralık’ta doğum yapacam inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 💙🤰🏻
ecrinalya42 Busraatpl bizde dün aldık allah izin verirse 18 aralıga saglıkla alalım kucagımıza inşllah 🤲
Busraatpl ecrinalya42 hayırlı olsun sağlıkla güzelliklerle alalım inşallah kucağımıza, sizin kız mı erkek mi 😌
Busraatpl ecrinalya42 Benim 6 bucuk yaşında 1 e giden bir kızım var, 1 buçuk sen önce bi kızım cennet kuşu oldu. Şimdi 37 haftalığım bu erkek
Ozlemkaan Elays benim de 29 aralık eğer bebiş acele etmezse ama tam sene sonu oluyor sizce doktorla konuşup ocağa aldırsam mı 1-2 Ocak gibi mesela
Elays Ozlemkaan doktor kabul ederse olur bence benim doktorum 2 gün erken istedim kabul etmedi😀 sancı vs başlar diye kabul etmeme ihtimali de var
ecrinalya42 Busraatpl saglıkla alalım kucagımıza canım bende 7 aylık doğum yaptım benimde bi cennet Kusum var
Busraatpl ecrinalya42 Allah sabır versin, benimde 27 haftalıkken doğumum oldu ama kızım 24 haftayla uyumlu doğdu , savaşamayacak kadar küçük ve hazırlıksızdı. Rabbim bize hiç beklemediğimiz bi anda bu gebeliği nasip etti, inşallah sağlıkla kavuşuruz
Nuriay Elays benim şubat ama heyecanınızı bölüşmek istedim bende şimdiden çok heycanlıyım Allah kolaylik versin sağlıkla gəlsin