egeansea deni_z 29. Haftadan beri gelmeye çalışıyor. Serumlar, yatışlar, ilaçlar anca durdu kendileri bir şekilde 35+3 olduk 😂 3000 gram şuan kendileri
Tugceduman61 lux38 ikinci bebeğim hiçbirşeye dikkat etmedim desem yeridir 🥱 yumurta 1 tane bile yemedim meyve ve sandiviç çok aşerdim yedim o kadar🫠
sbulut64 İnan hiç tutmak istemedim ama koç burcu işte inat etti 😂 42+3 te doğuma gittim de beyfendi 2 günde anca dogdu 😂😂
seniseviyorumallahim Tugceduman61 merhaba hatırlamıyorum 5 yıl geçti üzerinden 😊 3. Bebeğime hamileyim 🌹
busepolatt deni_z 39+4 de 3155 kg doğmuştu teyzesi şimdi ikinciyi bekliyorum bakalım o ne zaman gelecek 🙏🏼☺️
seniseviyorumallahim minikcivciv89 şuan 5 yaşında doğduktan sonra hiç kilolu bir çocuk olmadı hatta zayıf bile 😃 şuan 5 yaşında 23 kilo ve iştahsız 🤣
minikcivciv89 seniseviyorumallahim hep öyle oluyor çocuklar niyeyse benim yegenimde doğduğunda tombalaktı kollarımız ağırırdı kucağımızda iken şimdi çırpı gibi 🤣🤣
Seyda-06 deni_z 39+9 gelmiyor dün oydu doktor resmen hafif bi kanama kahverengi yoğun akıntı oldu haftasonuna doğurursun sen dedi bekliyoruz