1anneninsesi deni_z İlk oğlum 37+0’da 3540 gram 51 cm doğdu. Şimdi ikinciye hamileyim. 30 haftalık oldu. O da erkek, bakalım abisi gibi erken mi gelecek o da. Hepimize kolay doğumlar nasip olsun İnşallah. 🤲🏻🥰🤍
Tugceduman61 seniseviyorumallahim merhaba 34 haftalık kilosunu hatırlıyormusunuz benim kızım 2900 34 hafta iri bebek diyorlar kaç kilo doğacak merak ediyorum
seniseviyorumallahim Tugceduman61 merhaba hatırlamıyorum 5 yıl geçti üzerinden 😊 3. Bebeğime hamileyim 🌹
lux38 @Tugceduman61 lux38 ay masalalh nasıl beslendiniz diyecektim uykulu uykulu nasıl yapılır yazmişm 😂♥️
yvzslmvekrdsi deni_z oğlum 35+6da 2500 kg doğdu. Gebelik zehirlenmesi yaşamıştım erken doğum oldu inşallah bidaha yaşamam o durumu
hilal858_ deni_z 2.çocuğum oğlum 36.hafta 4.100 doğdu şimdi 3.gebelik erkek bebek haftasını bekler diye düşünüyorum çunku bu haftasıyla uyumlu gidiyor☺️
Tugceduman61 lux38 ikinci bebeğim hiçbirşeye dikkat etmedim desem yeridir 🥱 yumurta 1 tane bile yemedim meyve ve sandiviç çok aşerdim yedim o kadar🫠