Gulayse0233 Pembepanter aynen canım tşk ler . Kararsız kaldım bu konuda iki tane emzik zinciri yaptım inanır misin bi oğuzhan bi oguzkağan gidip bakıyorum hangisi hoş görünüyor diye 😅😅😅 tulum süsleme ıvır zıvır yapcam o da bekliyor bu isim mevzusundan dolayi. Gönlüm kaan da koymaktan yana ama aslı kağan yakışıyor mu diye insan destekći bulmak istiyor 🙈🙈
Pembepanter Gulayse0233 en azından seçenekleri baya indirmişsin ikisi arasında karar vereceksin😊😊 Ya bi türlü isim seçemeyenlerden olsaydın😂😂😂 Bu Arada tulum süslemeyi nasıl yapacaksın canım?💜🌷
Gulayse0233 Pembepanter ütü ile yapışan harflerden ve taç Vs den aldım. Bi de 3lü beyaz tulum kurdela zaten vardı. İsmi ve taçları düzgünce koyup ütülycem. Kurdela larla da süslycem inş. Nette örnekleri videoları çok var 😇🤗 terlik taç kapı süsü falan için bi post açmıştım burda. Pleksi falan da aldim.HobiDünyası diye bir site önerdiler ordan sipariş verdim hepsini. Kaliteli geldi 3 günde kargo. 😇
Esenn1 Gulayse0233 ben oğlum olursa hep Oğuz Kağan istiyordum evlenmeden önce bile ama kızım olucak :)
Oguzalpveannesi Gulayse0233 benim de eşim buldu bu ismi çok istedi bende kabul ettim hoşuma da gitti 🙂🥰
Gulayse0233 Pembepanter aynen öyle canım. Hem de kendin tasarlayıp daha zengin hâle getirebiliyorsun . Kendin yapınca degerli oluyor el emeği göz nuru 😇
Tubamsl Gulayse0233 Kesinlikle öyle çok esprili ☺️ Ben bunu ilk kez duyuyorum ama hem çok eğlencelidir hem çok esprilidir.
Gulayse0233 Tubamsl benim tanıdığım tüm Oğuzhan lar öyle. O yüzden öyle genel bir çıkarım da bulundum . İnsan isminin özelliğini taşıyor