Gulayse0233 35. Haftadayiz kızlar. En başından beri babamız çok hevesli diye ona bıraktım isim konusunu. İlk bebisimiz içimden geçen bişey de yoktu işte bu diyeceğim bi isim olmadı zaten hiç. O da her gun bi isim buldu karar veremedi 🙈😂Kaynbabam Oğuzhan güzel demiş. E ilk ve tek torun. Laf ağızdan çıktı bi kere dedi eşim. Babam dediyse onu koymak icap eder. Kaan da güzeldi ama falan deyince bende o zaman birleştirip OĞUZKAAN koy senin de içinde kalmasın dedim . Hem Kaan diye de cagiririz. Kaynbabam bişey demez zaten o da güzel dedi. Ama bü sefer kaan mı kağan mı sorusu başladı 🤔🤔🤔 püf tulum,emzik askısı kapı süsleri için malzeme aldım. Öyle kaldık. İsme karar vermeyince beni bekliyolar. Bi fikir verin hayrınıza 😂
Gulayse0233 UcanHamile ismin içinde 2 tane ' ğ' olunca Türkçe karakter ya hani ilerde zor mu olur acaba diye endişe etmiştim 🤔
Gulayse0233 tazeanneck tek başına olunca Kaan tatlı geliyor gözüme , kulağıma da. Oğuz isminin yanına gelince Kaan olmuyor. Eksik geliyor kulağa dediğin gibi😌😥
Gulayse0233 Solmaz o da güzelmiş. Biz de hep Eski Türk isimlerini düşündük. Alp buğra eşimin adı olunca . Alp li isimlerden vazgeçtik. ManasAta da var biz de. 🤗
Tubamsl Doğrusu hangisi bilmem ama banada Kaan daha hoş geliyor Kağan değil de 🥴 Benim eşimin adı Oğuzhan o yüzden bizde bir ara Oğuz Kaan koyalım dedik ama hem iki isim çocuk için zor olur hemde iki isimli çocuklar zor olur derler 🙄 Erkek ismi çok zormuş onu anladım 🙈
Gulayse0233 Oguzalpveannesi bak bu da güzelmiş 😍 eşimin adi da Alp . Alpli isimleri çok düşündük ilk başta. Oğuz un yanına da yakismiş 💕 eşim bi de bunu mu çıkardın başıma diycek bak şimdi msj attim😅😅
Tubamsl Gulayse0233 Kesinlikle öyle çok esprili ☺️ Ben bunu ilk kez duyuyorum ama hem çok eğlencelidir hem çok esprilidir.
Oguzalpveannesi Gulayse0233 benim de eşim buldu bu ismi çok istedi bende kabul ettim hoşuma da gitti 🙂🥰
Busraa32 Gulayse0233 içerisinde ğ olan isimler çocuklara ağırlık yaparmış tv de bi hoca anlatmıştı bi araştır istersen canım
Gulayse0233 Busraa32 bununla ilgili yazılara baktım da şimdi. Ğ ö ü gibi Tüŕkce karakterli isimlerin ağırlık yapabildiği ama bazen de o enerjiyi isme kazandirdigindan falan bahsetmisler
Pembepanter Gulayse0233 oğuzkağan daha güzel bence💜 sonuçta ‘ğ’ harfine de takılma. Sadece Oğuz koysan da ğ harfi ile karşı karşıya kalmış olacak.😁 oğuzkağan daha heybetli bir isim gibi geliyor bana. Kaan çok sıradanlaştırılmış, basitleştirilmiş gibi. Tabi tercih sizin💜🌷
Gulayse0233 Pembepanter aynen . OğuzKağan denilince bi asaletli güçlü geliyor insanın kulağına. 🎈 tek kağan diye de çagrilsa arada düşüncesi bi adım geri gittim sadece
Ozlemsvr Gulayse0233 Onun asli Kağandır. Söylerken kaan diye çıkar.. Edebiyatciyim bende oradan biliyorum 😊
Pembepanter Gulayse0233 tek kullanılırsa da güzel aslında 💜 artık dilinize nasıl uyacaksa veya kulağınıza nasıl hoş gelecekse eşinle beraber karar verirsiniz 😊😊
Gulayse0233 Pembepanter aynen canım tşk ler . Kararsız kaldım bu konuda iki tane emzik zinciri yaptım inanır misin bi oğuzhan bi oguzkağan gidip bakıyorum hangisi hoş görünüyor diye 😅😅😅 tulum süsleme ıvır zıvır yapcam o da bekliyor bu isim mevzusundan dolayi. Gönlüm kaan da koymaktan yana ama aslı kağan yakışıyor mu diye insan destekći bulmak istiyor 🙈🙈