Ada1111 yenimacera Banada öyle geliyor ama betul sanki biraz klasik gibi yanina popüler bir isim eklemeye çalışıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba 🙄
aslmoms İpek Melek :) bende bu ismi çok seviyorum. İpekten bir Melek :) kuzenim olmasa isterdim bende
osimdiannee Ada1111 Ada kimin ismi merak ettim. Betül Ada olabilirdi bence 😍 sağlıkla gelsin. Meva ve Afra tek başına güzel isimler. Betül Duru ve Betül ipek’i beğendim 🥰
sari_papatyam Ada1111 bence tek yeterli dolulukta bir isim ama içinize tam sinmiyorsa bir isim daha ekleyin, meva gibi dört harfli isimler sanki bir isim daha istiyor kısa kalıyor ama Betül öyle değil, Betül ela, Betül neva, Betül Sena, Betül Sare, Betül su
sari_papatyam Ada1111 hüma da alya da güzel alyanın a harfi ile başlaması çocuk için olumlu olabilir 👍🏻
Zeynepefem Ada1111 betülü çikarsak diger isimler cok guzel aslinda ama hepsine de betül koymuşsunuz 🤭
Ada1111 Zeynepefem Çünkü o isim konuldu artık yanina eklemek zorundayım bana mı güzel gelmiyor acaba diyordum ama sizde beğenmediniz sanırım 😩