leylaleyla15 adatuna hastane için bı ek çantası veya valiz almayı düşünüyorum ondan sonra hazırlarim inşallah
mehmel54 leylaleyla15 30da yıkamaya başladım yıkaması lekeleri çıkartması kurutup katlayıp yerleştirmesi 31 buldu daha dün bitti hastane çıkış seti aldım onu da yıkayıp hastane çantasını hazırlayacam
Hellomy99 leylaleyla15 bence yıla ben 29 haftalıktım yıkadığımda güzelce kaldırdım örttüm üstlerini açıkta bırakmadım hastane çantamı 33 e bıraktığım için bile çok pişman oldum çünkü çok zor oluyor hareket etmek nefes nefese kalıyorum sürekli ve küçük eşya olduğu için yıka ütüle uğraştırıyor biraz
Cat98 leylaleyla15 34 haftalıkken yıkadım ama hepsini yıkamadım olacak bedenleri yıkadım bebek doğunca ihtiyaca göre yine yıkarız zaten sürekli çamaşır yıkanacak diye düşündüm şimdi 36 haftalığım hastane çantamda bugün tam hazırladım ağzını kapattım
Kubra12355 leylaleyla15 bende 32deyim başladım bugün yıkıyorum hafta sonu anneler gelip utuleyip yerlestircrk birde hastane çantam yapilcak bence baya ağırlaşıyor bu aralar yapmak iyi son zamanlarda hazır olur panik olmazsınız 🤣
leylaleyla15 Kubra12355 hala ağırlasmadim sanırım birazda o yüzden rahatligimin sebebi ağrıssam hemen yıkardim bende hafta sonu yikiyin aradan çıksın
Nurozi leylaleyla15 30+2 yim tozlanır mı bilmiyorum da bazen deterjanlar yumuşatıcılar falan kullanılıyorsa, durunca biraz değişik kokuyor. O yüzden ben biraz daha erteliycem gibi görünüyor 35 de falan Allah nasip ederse , sağlıkla kavuşalım 🌸
babygirl02 leylaleyla15 29 haftalıkken yıkadım ve hastane çantamı hazırladım gün geçtikçe ağırlaşıyorum hiç bi iş yapamıyorum en ezından hazırda bekliyor kafam rahat
Mamiko_2020 29 haftalık olucam ve bugün bismillah diyip başladım 🥰ilk postayı serdim,gündüz devam edicem artık.Hepsi bitincede çantamı hazırlarım kafam rahat eder en azından.İlk kızımda 22 haftalıkken hazırdı hepsi 🤭
acemianne22 Mamiko_2020 merhaba benim ikinci kızım olacak hayırlısıyla.2 buçuk yaşında kızımdan kalan kıyafetler var onları da yıkadıktan sonra ütülemem gerekiyor mu yeni aldıklarımı zaten ütülerim fakat kızımdan kalanları da mı aynı şekilde ütüleyip hazırlamalıyım yoksa yıkayıp kaldırmam yeterli mi?
MerveLeo leylaleyla15 31 haftalık olacağım. Sanırım 34 35 haftayı bulacak. Annem o haftalarda gelecek yanıma mecbur bekliyorum. Tek yapmayı göze alsam başlarım artık bu haftalarda.
gunesimekardes leylaleyla15 38. Haftada yikamistim. O kadar istemjyordum ki dogurmayi sanki yikasam hemen dogacak gibi geliyordu😃
Nurozi leylaleyla15 onu kullanmadım hiç bilgim yok ama eğer deterjanın bi kokusu varsa durunca garip kokacaktır o da havasız kalmış gibi değişik bi koku oluyor genelde
minikcivciv89 22 .haftada yıkadım kuruttum ütüledim yerleştirdim doğum çantasını bile hazırladım arada dolabı ve valizi havalandiriyorum lavanta falan koyacağım dolaba ve valize kokmasin diye