leylaleyla15 Kızlar Bebek kıyafetlerinizi ne zaman yıkayıp yerine yerleştirdiniz ben şuan tam 33 haftalığım hala yıkamadim ne zaman yıkayıp hastane çantamı hazırlamalıyız sizce dolapda tozlanmasin diye erteliyorum surekli
sunbloom123 leylaleyla15 ayy canım ben 30 haftalık olunca yıkamayı düşünüyorum sonradan çok ağırlaşılıyo diyorlar genelde
leylaleyla15 sunbloom123 evet banada öyke dediler ama tam tersi çok aktifim bazen hamile olduğumu unutuyorum 😀
sunbloom123 leylaleyla15 33 olmuşun valla az buz değil eli kulağındadır siz yinede hazırlayın derim bebişinizin kıyafetlerini ben sabırsızlanıyorum bir an önce 30 olimde yıkim diye 🤣 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🌸
Masal2021 leylaleyla15 bende öyle düşünüyorum ama yapacak bişey yok bebek bu her ann gelebilir:) bı iki haftaya çantayı da hazırlarım beklesin
deryadeniz3 27deyim, odanın mobilyaları dün geldi. Önümüzdeki hafta güzelce temizlik yapıp kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum nolur nolmaz 30a kadar hazır olsun her şey diye
Nurkl leylaleyla15 32 haftalığım başladım ben gerçekten yorucu hem kurumasını beklemek hem ütülemek ve tabiki başka işlerde oluyor ister istemez bence başlayın biran önce
leylaleyla15 Nurkl hafta sonu eşim dolabı kursun hemen yikayayim bayağı geç kalmışım burdadaki arkadaşlarima bakışa
leylaleyla15 adatuna hastane için bı ek çantası veya valiz almayı düşünüyorum ondan sonra hazırlarim inşallah