seher_3590 mlkunal ayy benim eşimde tavuk ve et yap hergun yer sebze yemeği asla sevmiyor açıkçası bende sevmiyorum o yüzden bizimde evde firinda tavuk sebze, Köfte, et kavurma yada etli kuru fasulye falan çok pişiyor hep bu şekilde🫠🥰
mlkunal seher_3590 @blippi Bende diyorum eşime gut olacan Allah korusun bide kuyruk yağı seviyor ayyy😞😄
seher_3590 mlkunal aslen nerelisiniz biz doğuluyuz yani babamda öyleydi etsiz kiymasiz yemek yemiyor asla ya alıştık bu şekilde ama tabii mi dengeyi kurmak lazım Allah korusun sürekli et kuyruk yağı falan iyi degil😃
mlkunal seher_3590 bizde Sivas cnm ama babam öyle kuyruk yağına düşkün değildir pek mesela babam şey sever tavşan eti av eti ama sebzede yer ama eşim 😃 yazın çiftliklerinde herrr pazar ya mangal ya sac kavurma vs yapılır artık gına geldi bana da :/
Rabiul Dinolisoo nohut, bezelye , kuru yapıyorum bunlardan çok etlerini koyuyorum et ve tavuk yemekten gına geldi tek sorun bende sebze yemem 🫠
G3434 mlkunal Etli nohut yemeği Pilav Köfteli çorba Cacık Turşu Niyetine girdim ama bakalım yapmaya halim olacak mı🙄😁
Deleted33000 mlkunal bende akşama nohutlu hindi yemeği yanına bulgur pilavı ve salata tatlı olarak da pancar haşlaması 🤤🤤🤤
priencessgirlmom Eşim aşırı seçici kızıma mercimek köftesi yaptım akşam eşim için ne yapsam bilmiyorum adam 2 günde bir eve geliyor 2 gün önce kuru fasülye pilav yaptım bugün nohut pilav mı yapsam ki😂 utanıyorum nedense
yenimacera mlkunal dün büyük kemiğim vardı evde onu kurufasulyeyle birlikte pişirdim yanına pilavım vardi yanına soğan ve yeşillik koydum etide bir köşede açtım kemikli büyük etti tabaklara koydum harika bir tat oldu kemik tadını vermişti bugünde kaldı yanına bu sefer bulgur pilavı ve cacık yapcam oldu bitti 😁
mlkunal yenimacera yaa iyi kolay kuzum işin bugün😊😄 bende oğlumu ikna edebilirsem bi markete gitmem gerekiyor karışık kızartma için malzeme almam lazım 🫤
Hatiiceuucar Gizem_erdag ayy aynı durum bende de var hergün ne yapacağım derdinden bıktım patates dışında hiçbir sebze sürmez ağzına sadece et tavuk pilav makarna bunları yiyor delirmek üzerdeyim artık kendim de sebzeden yanayım ama uğraşamıyorum ayrı ayrı yapmakla :(
Gizem_erdag Hatiiceuucar ay yok ıkısını doyursam sussalar tamam lazım değil ben birşey istemiyorum 😆 ha benım oğlan hem secıyor hem yemıyor o da ayrı dert her öğün iki saat sürüyor her öğün hamdolsun dıyorum ne dıyım artık 🥹
senaninn çok üşeniyorum domates çorbası ve makarna yapacağım kaşar randelemek bile şimdiden gözümde büyüyor 😂
sibel5 mlkunal kuru fasulye ,pilav ,salata ,havuç tarator içecek kızılcık suyu kaynatdım tatlı kedi dili
medelas1 mlkunal eşim bu hafta öğlenci gece geliyor o yüzden benim için daha zor oluyor bu günler de yemek seçmek😩 bekledikçe kötü olmayacak ısıtması pratik şeyler seçmeye çalışıyorum. dün etli taze fasülye pilav yoğurt yaptım, bugün de lazanya yapacağım yanına da kornişon turşu
serem34 Tarhana çorbası Zeytinyağlı barbunya bulgur pilavı ve cacık bu kadar yapabildiğime şükür diyorum 😀
Cinarsaitinannesi Havin49_ aşkım senin bir sürü eltin vardı niye sende kalıyorlar hem ikiz hamilesin hem kucağında çocuk var 1’er ay dönüşümlü kalsa ya hepinizde
Havin49_ Cinarsaitinannesi eltilerim davet ediyorlar ama gidip en fazla 2 gün kalıyorlar cnm kaynanamın yatak odası bile benim evimde başka yerde rahat edemiyorum diyor bende artık alıştım umursamıyorum