Mbozkurt mlkunal karnıyarık pirinç pilavı cacık çorba Dünde salçalı nohutlu bulgur pilavı karnabahar yoğurtlaması salata yapmıştım.
zynpknt avukatannem ay gerçekten iki türlüsü de kötü her şryi yiyen adam en iyisi ama yok bence dünyada 😂
ipekmom_ mlkunal ıspanak, makarna, mercimek çorbası yedik, dünde beyti kebap patates püresi yapmıştım, yarını hiç bilmiyorum belki eltime gidebilirim gitmezdemde karışık kızartma yaparım belki
Gizem_erdag Dinolisoo etsiz yemeği geçiyorum soğan sarımsak dahil hiç bir sebze yemeyen kocam varrr et tavuk patates hergun yap birsey hadı göreyım kuş basıda öyle cok yemez dıslerını rahatsız edıyormus kemikli et de yemez şöyle sulu yoldan patatesi oturt kaldır aklımı oynatcam cok az kaldı bamya bezelye sebze yemek istıyorum ben onu dusunmekdende kendımede halim kalmıyor ha bırde kopyası 7 yaş oğlum var dağlara taşlara vuracağım kendımıııııı
Dinolisoo Gizem_erdag ayyy bacıımmm Allah sabır versin o ne öyleeee. Benimki et olsun yanına ne olursa yer. Sen eziyet çekiyorsun ya bildiğin
Hatiiceuucar Gizem_erdag ayy aynı durum bende de var hergün ne yapacağım derdinden bıktım patates dışında hiçbir sebze sürmez ağzına sadece et tavuk pilav makarna bunları yiyor delirmek üzerdeyim artık kendim de sebzeden yanayım ama uğraşamıyorum ayrı ayrı yapmakla :(
kahvesever__ El yapımı etli mantı yaptım birde salata öyle yedik bugün de tavuklu pilav ve turşu 🥒 var
handan3958 mlkunal ben tavuk kıymasından köfte yapıp patatesle biberle fırına attım yanınada pilav ve salata yaptm yarına fikir olsun buda 🥰
mlkunal handan3958 aaa börek olarak hiç denemedim de ıspanaklı böreği seviyorum yaa 2 oğluma da hamileyken ıspanaklı börek Madımak istedi canım🫠🫠
handan3958 mlkunal aynı ıspanaklı börek gbi yapıyorum ben sadece ıspanağı çiğden madımağı haşlıyorum bol soğanla içine bazen kabakta rendeliyorum çok lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederm hatta yarın bende yufka alıp yapayım kuru madımağım var ☺️