Tuba06_06 anneoluyorummm103 hayat boyu ne çekiyor acaba bu sezeryanlilar :) Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
anneoluyorummm103 Tuba06_06 hep ağrı uyuşukluk soğukta sızlama oluyormuşş artık bilemiyorum 🤷🏻♀️ amin inşallah 🙏☺️
Es07 İnsanların fikrini boş ver Sen ve doktorun ortak karar verin Her şeyden önemli olan sen ve çocuğunun sağlığı Ağzı olan konuşuyor zaten Bizim toplumun en sevdiği şey akıl vermek
irmairma Tuba06_06 ya bu insanların ne haddine de böyle diyorlar anlamıyorum bana da sezeyan ol çok rahat edersin diyorlar özellikle kayınvalidem ve eşimin teyzesi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aleynadiyorki Gerçekten insan anlam veremiyor ya, benim daha doğum şeklim belli değil şimdiden aman normal doğur diyorlar. Buna sanki kendileri karar veriyor. Sağlık durumu olabilir, komplikasyon gelişebilir. Sanki sezaryan çok kolay.
MerveLeo Tuba06_06 bana da sakın vajinal doğum yapma sezaryen en iyisi demişlerdi. Çevreden çevreye değişiyor demek ki
esrashnn01 Tuba06_06 canım benim kendini asla sorgulama çevreyi de asla dinleme senin seçimin ister sağlık için tercih edersin ister rahatlık için bu senin sürecin önemli olan sonunda bebeğine sağlıkla kavuşman insanlar boş konuşmayı çok seviyor nedense
ru_a6 Tuba06_06 işte bunu anlamıyolar afedersin g*tlerine kadar yırtılmışlar o yüzden çok iyi bişey becerdi sanıyolar sen 7 kat kesilip doğurursun ama doğurmadı kolaya kaçtı olur