Tuba06_06 İlk hamileliğim normal doğum nedir sezeryan nedir hiç bir tecrübem yok evet herkes gibi araştırdım ikisininde olumlu olumsuz yanları var bebeğimin kafasi haftasına göre hep ilerideydi doktorumda herşeyi anlattı ve kararı bana bıraktı eşimle konuştuk ve sezeryan olmasina karar verip gün aldık söyleyince aaa neden diyorlar ben zaten bilmediğim bir şeyin içine giriyorum 39 haftalık gebeyim gece uykum yok ağrılar öyle bu insanlar doğum yapmış kişiler neden bu kadar düşüncesiz mi desem zorba mi desem bilemedim kendi kendime yanlış mı karar verdim diyorum 🥺🥺🥺
Papatya05_ Tuba06_06 ağzı olan konuşuyor boşver canım zamanla herşeyi görüyorsun ve artık sen o insanları duymuyorsun
ru_a6 Tuba06_06 Hayır canım ne istiyolar biliyomusun kendileri zamanında çok acı çekerek doğurmuş ya bu teyzeler sanıyo ki kendileri normal doğurabildiği için kahraman, bir tek onlar doğurabildi sen yapamıyomusun? He o zaman kolaya kaçan birisin seni küçümseme hakkı var.
kartanesi___ Tuba06_06 Bunu ben de asla anlamıyorum ya sezaryen istiyorum deyince sanki birini vurmuşuz gibi tepki veriyorlar. Kötü bir normal doğum tecrübesi olanlar bile tekrar normal istiyorlar sezaryen öcü mü gerçekten 🤣
anneoluyorummm103 Tuba06_06 benim bebeğim yan durmasına rağmen normal doğur sezaryen çok kötü hayat boyu çekiyorsun diye korkutuyorlar. Kulaklarını tıka dinleme kimseyi inşallah kolay bir doğum olur çabucak ayaklanırsın 🙏
Tuba06_06 Papatya05_ öğretmenim akran zorbalığı en korktuğum şey ama çocukların neden zorba oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum çünkü bu zorbalık fikri düşüncesi olan anneler yetistiriyor
Tuba06_06 ru_a6 gerçekten anlamıyorum asla anlamıyorum olsunlar kahraman madalya vermicekler bana normal doğum yapsamda bebeğime sağlıkla kavusayim yeter bana
Papatya05_ Tuba06_06 haklısınız zorbalık yetişkinlerde var çocuklara da bulaşıyor Neden sezaryen neden normal değil Neden mama Neden emzirmiyorsun Yok daha neler neler Niye konuşmuyor Geç yürüdü Dişi çıkmadı boş boş o kadar şeylere karışıyorlar ki imkanınız varsa uzak durun ve gitmeyin kimsede size gelmesin Gerçekten insanlıktan nasibini almış insan olabilmenin erdemliğiyle. Yoğrulmuş , kişileri alın yanınıza
Tuba06_06 kartanesi___ daha 15 dakika önce bunu yaşadım ilk doğumum şoyle zor oldu kafası buyuktu falan dedi sonra diğer ikisini de normal doğurdum çok şükür dedi dedim ben yanlış karar verdim herhalde
ru_a6 Tuba06_06 işte bunu anlamıyolar afedersin g*tlerine kadar yırtılmışlar o yüzden çok iyi bişey becerdi sanıyolar sen 7 kat kesilip doğurursun ama doğurmadı kolaya kaçtı olur
kartanesi___ Tuba06_06 Ben keyfi sezaryen istediğim için aynı tepkileri ben de alıyorum canım ağzı olan konuşuyor yani ben de epey araştırdım ve benim için en iyisinin sezaryen olacağına karar verdim. Ama şu çok kötü normal doğumlar geçirmelerine rağmen tekrardan normal isteyenleri bir araştırmak lazım🤣
Eddyy Ayy ikisinin de zorluğu bence ayrı, ne kadar normal istersen iste veya sezeryan bebiş karar veriyor bence çok duydum sezeryana bir gün kala normal doğuranı veya normal isteyip sezeryan olanı o yüzden ben zamana bıraktım doktorum ne derse o
hayirlisi06 anneoluyorummm103 ben ikiz Hamile olmama rağmen normal yap hemen kalkarsın diolar ben dha önce normal yaptım bende zaten normal istiyorum ama ikizde risk fazla üstelik bebekler makat gelisli
Tuba06_06 anneoluyorummm103 hayat boyu ne çekiyor acaba bu sezeryanlilar :) Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Kahverengi Tuba06_06 kuzum kimseyi takma benim ilki sezeryan ikincisi ssvd ikisininde kendine göre zorlukları var hiç bir doğum kolay değil normal olursun neden normal sezeryan olursun neden sezeryan derler önemli olan senin tercihin doğumun doğrusu yanlışı yok aklına hangisi uyarsa onu seç
Evo12 Tuba06_06 bebeğin kafası büyükse normal doğum zorlayıcı oluyor. Benim bebeğimin büyüktü. Kimse umurunda olmasın her doğum şekli çok duygusal, yorucu ve zor olabiliyor. Ya da aksine kolay olabiliyor.
nurellaaa__ Tuba06_06 kimseye bakmayın en iyisini siz ve doktorunuz bilir ben sezeryen doğum yaptım 2 tane şuan 3. Hamileyim çok şükür bir an olsun pişman değilim Allah affetsin normal doğum bana göre birşey değil çevremde normal doğum yapıp neler neler yaşayan insanlar gördüm o yüzden hiç heveslenmedim o doğum şekline
anneoluyorummm103 hayirlisi06 normal ikizler için sıkıntılı diye biliyorum millet çıldırmış gerçekten
Havin49_ Tuba06_06 malesef bizim toplumumuzda normal doğum yapanlar kendini daha kadın hissediyor Buda onların ne kadar cahil olduğunu gösteriyor ( böyle düşünen kadınlar için diyorum) benim ilk doğumum normaldi berbat bi doğumdu doktor beneğin kafası büyük dedi aynı sizin gibi ben normal tercih ettim rahmim bile paramparça oldu o masada allahım bana bidaha normal doğurmayı nasip etme dedim çünkü durumum yok özele gidip keyfi sezeryan olmam hamşelyim ikiz zorunlu sezeryan olucam her doğum kendince zor
narcisse Tuba06_06 ağzı olan konuşuyor, karşıdakinin fikrini öğrenmek isteseniz zaten sorarsınız, böylelerinin laflarına hiç takılmayın bile 🌸🤍
momyy280_ Tuba06_06 sen herkesin söylediğini kafaya takma ben de normal doğum denedim 8 santim açıklığa rağmen doğuramadım sezaryene alındım sadece iyileşme süreci vücut direncine bağlı olarak değişiyor onuda bol suyla bol yürüyüşle atlatırsın önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı 😊