fdegirmencii asya8melek keseye göre de kız gibi diyorlar erkek olacağına kendimi o kadar adapte ettim ki 😂😂😂
meryossss sevacano salı günü 12 haftalık oluyoruz doktor derse yazıcam burdan kontrolümüz var keseye göre erkek diyolar çevrem evet kızım var bir tane onunki top gibiydi kesesi 😂
sevacano meryossss evet canim ben de yanliş yorum yapmak istemediğim için emin söylemedim ama erkeğe çok benziyor hayırlısı inşallah öğrenince beni de etiketle lütfen
meryossss sevacano gittik ama çılgınlar gibi hareket ediyodu doktor asla yakalayamadı pozisyonu görüntüsü var ama çok net değil atayım genede
Sarfaraz_17 deryasah Ebrar ablaydı bilen sayfa diğeri de ise ücretsiz bakan sayfa ise kapattı fenomen ile ilgili sayfa açtı
feride2 asya8melek banada bakar mısınız Baba doğum tarihi 18/08/1993 Anne doğum tarihi 07/07/1996 Son adet tarihi başlangıcı 1 Eylül asya8melek
beyzarkn Banada bakar mısınız eşimin doğum tarihi 26.12.1993 benim doğum tarihim 26.03.1999 son adet tarihimde 14 ekim asya8melek
Dlrdgn zekraa19 çıkıntıya göre mi söylediniz acaba yanlış anlamayın 3 çizgi kız şeklinde de çok yazan oldu da ondan soruyorum
zekraa19 Dlrdgn evet çıkıntıya göre söyledim bana o çıkıntı yukarı doğru geldi yukarı doğru olunca erkek oluyor (çoğunlukla) Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah 😊
nurtenn1 asya8melek benimkine de bakar mısınız eşimin doğum tarihi 20.05.2001 Benim doğum tarihim 28.08.2001 Son adet tarihim 18.09.2025