helin2 sevacano teşekkür ederim canım doktor kız dedi çarşamba kontrol war bakalm bende erkek hissediyordum hep🤷♀️❤️ sağlıklı olsunda🤲🏻
meryossss asya8melek banada bakar mısın canım Benimki 20.03.1998 Esimin 21.03.1997 Gebe kaldığım tarih 05.10.2025
sevacano meryossss canım seninki daha 7haftalik o yüzden pek emin değilim ama erkek kesesine benziyor ilerleyen haftalar da yine atarsin 😍
meryossss asya8melek bir tane kızım var erkegide tatmayi isterim ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebislerimiz
meryossss asya8melek doktor bişey demedi çok hareketliydi resim bile zor cekti 16da konuşalım dedi kızımda 12de kız gibi demişti bunda hiç tahmin bile yok 😂
asya8melek meryossss benimde iki kızım var şimdi hamileyim erkek çıkıyodu ama kıza benzetti doktor 😅Allah gönlüne göre versin canım
meryossss asya8melek insallah canım seninde benim salı günü kontrolüm var 12 haftalık oluyoruz bişey der büyük ihtimal
meryossss sevacano salı günü 12 haftalık oluyoruz doktor derse yazıcam burdan kontrolümüz var keseye göre erkek diyolar çevrem evet kızım var bir tane onunki top gibiydi kesesi 😂
deryasah @asya8melek ne olur bana da bakın lütfeeeennn🥰 Ben 12.09.1998 Eşim20.11.1990 Gebelik 28.09.2025
zehranurardici asya8melek canım bana da bakabilir misin benim doğum tarihim 20.08.2003 eşimin 19.12.1997 son adetim 25 Eylül
fdegirmencii asya8melek keseye göre de kız gibi diyorlar erkek olacağına kendimi o kadar adapte ettim ki 😂😂😂