katre1 Kizlar selam 21. Haftadayim bacaklarıma kramp girmeye başladı ama doktor henüz magnezyum başlamadı, siz hangi haftada başladınız ? Bir de herhangi bir magnezyum olur mu kendim alsam eczaneden acaba
Deletedmom_8793 katre1 ben de iltihaplı romatizma var o yüzden kortizon bebeğe zararlı diye 12 haftadan beri içiyorum sabah akşam
Fuunndaaa katre1 benim 10 12 haftalıkken sabah akşam başladı yoksa karın kramplarımdan duramıyorum kullanmasım SGK nın karşıladığı magnezyum var bana onu verdi doktorum magnorm ben faydasını görüyorum
aysegulk07 katre1 bana da daha magnezyum yazmadı doktorum ama ben sade Soda içiyorum iyi geliyor onun da içinde magnezyum var ya sizde deneyin isterseniz iyi gelir bence
Semra_ayzit katre1 merhaba canım ben 18. Haftada başladım bütün vitaminlere şuan 21+5 aynı vitaminlerden devam et dedi doktorum
gmzkml Bende 22 de başladım magnezyum diasporal granül şase verdi bana başlayabilirsin doktoruna söyle haftası yok ki magnezyumun
katre1 gmzkml benimde son 1 hafta sıklaştı kramplar o yüzden başlamak istiyorum,herhangi bir tsne acezaneden alsak olur mu ki
Deletedmom_8793 katre1 hayır doktorum önerdi onu kullanıyorum Magnesium positive diye mavi kutuda 30 saşe
Semra_ayzit Fuunndaaa benimde aynısı bacak ağrım aşırı oluyor. Kullanınca etkisni hissediyorum hatta eşimde rahat uyuyamıyor diye oda kullanıyor çok faydasını gördü rahat uyuyabiliyorum dedi . Öyle deyince aile hekimimizde kendisi içinde yazdı kullanmaya başladı 😅
aprilbaby katre1 ben ağrılarım sebebiyle erken başladım ama iste bence çok iyi geliyor bazı doktorlar söylemeden vermiyor
katre1 aprilbaby teşekkür ederim evet vermiyorlar söylemeden sanırım kendim eczavima danışıp içeceğim
ingilizceci Ben yorgunluk, uykusuzluktan ve ara sıra olan bel ağrımdan dolayı 2 gün önce kullanmaya başladım. Nutraxin marka. Doktor bana hiçbi şey sormuyor ya da vermiyor bende kendim araştırıp başlıyorum kullanmaya hahah
katre1 ingilizceci sanırım bende sizin gibi yapacağım doktoruma soylemesem demi ialci da başlamıyordu ben soyleyice icebilirsin diyor
Gencbirannis ingilizceci evet ya bazı doktorlar pek oralı olmuyor sanırım herşeyi ben araştırıp yapıyorum gene magnezyumu ben isticem uyandıgım zaman bacak acısı yaşıyorum resmen ve kasılmalar için
girlll katre1 ben 10+2de başladım magnezyuma, inanılmaz bir şekilde bacaklarıma kramp giriyordu, ağrısından yürüyemiyordum bile…
girlll katre1 bence magnezyum kullanmaya başlayın zaten doktorunuz yazacak, fakat benim doktorumun yazdığı bana yeterli gelmemişti ben kendim sonradan değiştirdim. Hatta yine ara ara kramp giriyordu sabahları, doktorum günde 2 tane kullan dedi :)
aprilbaby katre1 rica ederim ocean ürünlerini tavsiye ederim bende kullanıyorum sorarsınız yine temiz içerikli