defne220_ Blueeberryy amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Oğlum da daha bebek planlarken bile kız kardeş istiyordu hala da kız deyip duruyor. Erkek olma ihtimalini kabul ettirmeye çalışıyorum 😂
defne220_ Blueeberryy o da biliyor bir ipte 2 erkek çocuk yürümez ☺ şaka bir yana Allah sağlık versin de cinsiyet fark etmez
Atiye2727 defne220_ ayyy Rabbim gönlüne göre versin canım tabiki benimki sadece tahmin inan hiç anlamıyorum hayırlısı olsun inşallah 🥰💞
Atiye2727 senaninannesi_ kız diyorum kızımın kesesine benziyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ilk gebelik mi
senaninannesi_ Atiye2727 Allah razı olsun 🥰 ikinci gebeliğim ilk bebeğimi kaybettim 25 haftalıktı rahimimde sıkıntı var inşaAllah bu sefer kucağıma alabilim 🥹
Atiye2727 senaninannesi_ ay canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bol bol dua et 🥲🫶
Blueeberryy 140524ba canim ramzi teorisini gormustum ona gore tahmin ettim cok anlamıyorum aslinda kese saga yerlesmisse kiz sola yerlesmisse erkek bu teoride 😍
Ada25052025 Blueeberryy ultasonda gördüğümüz gibi mi yoksa tersini mi düşünüyoruz peki🙈 benim yuvarlak kese ve baktıgımda sağda duruyor
140524ba Blueeberryy çok teşekkür ederim inşallah öyledir hamdolsun bir prensesim var inşallah birde oğlum olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı olsun 🤲🥰
Blueeberryy Ada25052025 karindan yukarda yazdigim gibi vajinal ise tam tersi seninki kiz oluyo bu teoriye gore 🥰