dalyaluna35 gunes111 valla bacım bizim 5 gun ust uste oldu ya 1 dolu 1 bos gidiyorduk ilk sonra beklemediğim gunde piki görünce gittigim gunle uymadı 5 gun ust uste oldu sonra bıraktım iliskiyi, 28-29-30-1-2
gunes111 dalyaluna35 Vala ben eşimle kavgaliydm ama gene Ovalasyon yapıyordum pik görünce eşmi odaya çağırdım 😁sadece 30 1 2 yaptık hadi hayırlısı olsun
dalyaluna35 gunes111 buzlarin erimesine vesile olmus bak iyi ki yapmışsın 😁 10unda test yapmayi dusunuyorum ama dpo 9 erken oluyor adete kadar her sabah ilk idrarla test yaparim muhtemelen 😂
dalyaluna35 gunes111 başınız sağ olsun.. benim de bebegimde cok nadir görülen bedensel anomalisi vardı ona bagli olarak kaybettim
gunes111 dalyaluna35 sağolun ne dicem siz ne zaman kan vereceksiniz ve ne zaman gebelik testi yapacaksınız
Lavin08 @dalyaluna35 @hou @Esma006 @Deletedmom_787 Rojdiyebiri Kizlar size bir sorum olcak dun piki gördüm eşim grip 1 haftadir agir atlatiyor hiç degerlendirme yapamadik bugun yaptim ovulasyon testi yumurtlama olmus catlamis silikleşmis siz3 sorum acaba catlama günü birliktelik olursa tutma ihtimali yok dimi kizlar bu ay da gitti boşa
hou Lavin08 niye ihtimal olmasın kuzum çatlamadan sonrada tabi ihtimal var sen değerlendir bence bu 2 günü
gunes111 dalyaluna35 ve ben geçen hamileliğimde çok gaz yaşadım bugün çok gaz yaptım her yapışımda Allah beni ne etmesin çok. Mutlu oldum 😅🤣🤭
dalyaluna35 gunes111 ben 10undan itibaren her gun test yapmayı planlıyorum stok yaptim 😅 ama kan vermek icin 1 hafta beklicem 14 bat normalde 20si kan veririm hafta ici çalıştığım icin kan vermem biraz zor olur
hou dalyaluna35 ahahah valla var bacım doğru 🤣🤣 iş yerinde oylanacak bir şey bulsan ben okuldayken asla fırsat vermiyor öğrenciler sağolsın 🤣🤣
dalyaluna35 gunes111 ben gecen ay ilk gebeligimle ayni belirtileri yaşadım birebir o sebeple bu ay guvenemiyorum geçen ay o belirtileri yaşayınca kesin gözüyle bakıyordum regl olunca baya üzüldüm 🥲