dalyaluna35 defne1907 stres yapmayin denilse de istemsiz oluyor ama en aza indirmeye çalışın arkadasim adına tesekkur ederim, umut olsun diye anlatıyorum asla umudunuzu kaybetmeyin sevismenin tadını çıkarın ♥️
dalyaluna35 Biranneadayi4 🥹 ben de gecen ay birebir ilk hamileligimde yasadigim belirtileri yasadim olmadi bazen beynimiz oyun mu oynuyor diye dusunuyorum da garip vallahi 😌
hou dalyaluna35 günaydın kuzum. Evet dün değerlendirdim inşallah bugünde değerlendiririm sonrası kısmet artık ya olursa olur diyip bırakıcam yetti stres oldum🤣
dalyaluna35 hou Günaydın bacım evet bugun de testi yap degerlendir sonra bitir sonra bekleyiş artik 🥰
hou dalyaluna35 aynen öyle yapacam canım zaten bugün pik olsa değerlendirsem dünü de değerlendirdim yeter diye düşünüyorum yani sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyormuş olacaksa olur demi🤣🤣
dalyaluna35 Biranneadayi4 bakalim bu ay nasil olacak ekstra belirti falan olursa haberleşelim burdan insallah hayirli haberi aliriz 😌
dalyaluna35 hou hayırlısıyla olsun bacım tutmuyorsa onda da vardır bi hayir sağlıksız gebelik olacağına hic tutmasın o surecler cok zor Allah kimseye yasatmasin ♥️
hou dalyaluna35 haklısın canım benim hayırlı güzel haberler alalım inşallah yoksa da nasip kısmet işi. Bu ay olmazsa ben takibi bırakıcam ya akışta denk gelirse artık
dalyaluna35 hou bu ay benim de olmazsa birakicam ovulasyon testi kalmadi zaten akışa bırakırım artik 🫠
hou dalyaluna35 ahahah valla var bacım doğru 🤣🤣 iş yerinde oylanacak bir şey bulsan ben okuldayken asla fırsat vermiyor öğrenciler sağolsın 🤣🤣
gunes111 dalyaluna35 selam canım naptın ne durumdasın benle sen adet tarihimiz ve yumurta günümüz aynıydı sende ne durumdasın
gunes111 dalyaluna35 kız aynı benim gibi siz ha gi günleri değerlendirdiniz ben 30 Kasım 1 Aralık ge 2 aralığı değerlendirdim
dalyaluna35 gunes111 valla bacım bizim 5 gun ust uste oldu ya 1 dolu 1 bos gidiyorduk ilk sonra beklemediğim gunde piki görünce gittigim gunle uymadı 5 gun ust uste oldu sonra bıraktım iliskiyi, 28-29-30-1-2