umransag hou inşallah canım hepimizinki umarım olumludur ben anlarsam sadece göğüs durumundan anlarım çünkü diğer belirtiler aylardır var
dil_n eliz2026 valla bende göğüs hassasiyeti rahim ağrısı ağızda metalik tat batmalar kasılmalar bağırsakla gaz hareketi 10 gün boyunca vardı sonuç adet oldum 🙄😄
hou yavuzayse canım bunda var duruyor bence başka test varsa elinde hemen onlarla da dene inşallah pozitiftir doğrudur ya🥰🌼
yavuzayse Bir buçuk saat önce yaptım ilk 15 dkda gördüm ama fotoyu yeni çektim varmidir @hou @dil_n @dalyaluna35
dil_n yavuzayse ben hiç anlamıyorum ya ama inşallah vardır Biliyor musun benim ilk gebeliğim testlerde hiç çıkmadı adet gecikmesi ile Kanda çıktı nasip olmadı sonra kürtaj oldum yani eğer sizin adetiniz geçirirse direkt kan verin
yavuzayse Ve innovita testlerine guvenebilirmiyim ovulasyon çok iyi ama geçen ay egerki kimyasal gecirmediysem ozamanda boyleydi
yavuzayse dil_n bugün bat ama olmadim folik asit kullandığından beri günlerim öne arıyor bikac gün daha beklicem olmazsam tekrar test yapicam çıkarsa kana drek
Allahneverdiysee eliz2026 ben de sana benzer durum yaşıyorum canım ben de anlam veremiyorum bir şey diyemeyeceğim o yüzden belki de erken yumurtladığın içindir
hou Kızlar ben dayanamadım bugün Dpo 7 Dedim yapayım millete o kadar erken çıkıyor belki bana da nasip olur ama olmadı negatif öyle hayalet çizgi bile yoktu🥹🥹🤣🤣
umransag hou ben de dün akşam o hatayı yaptım bugün dpo 7 bugün 1 tane testim kaldı onu da 10 unda yapacağım sonrası Allah Kerim artık
dalyaluna35 hou kuzum cok erken daha dur, o erken cikmasi bebeğin yerleşmesi ile alakalı ama zaten 7. Gun basliyor implantasyon yani ondan cok erken 10. Günden önce test yapma 🥲