Lavin08 dalyaluna35 oyle tabi kuzum 18 inde alirim bi test yaparim baktim negatif😅😅pasa pasa regliyi beklerim😅😅
hou dalyaluna35 her ikisi de olduğu için bilemedim off o kadar benzerki erken gebelik ve adet öncesi belirtileri ayırt edemiyorsun 🙄
dalyaluna35 hou evet bacım ya, bu aksam oyle bir batma girdi ki sanki bicaklaniyormusum gibi gerçekten anlamadim ya implantasyon döneminde ya da regl yaklaşıyor 🤣
hou Allahneverdiysee aynen canım bana daha var sana az kaldı inşallah pozitiftir güzel haberler alırız 🫠
hou dalyaluna35 inşallah ilk seçenektir bacım ya ben seninle ilgili pozitif hissediyorum inşallah doğru çıkar🙏🫠
umransag dalyaluna35 inşallah hepimizinki olumlu olur , bu ayın ben de özel bir yeri var canım oğlumun doğum günü Çifte bayram olur;)
dalyaluna35 hou bacım ben hala adet olacağımı dusunuyorum ya sanki tutmadi gibi geliyor ama bakalim az kaldi sabahki de negatif cikacak bence 🫠
Lavin08 @hou @dalyaluna35 @umransag kizlar bendede aksamdan beri belime asiri derecede bi agri girdi sag kasigima bide acabami diyorum aman 10 gun var regliye ne belirtisi sacmalama diyorum 😅😅
umransag Lavin08 benim çatlamanın üzerinden henüz dört gün geçti çok erken o yüzden 2.03 gün sonra belirtiler kendini gösterir eğer varsa