dalyaluna35 @zeynepb01 dil_n Days Past Ovulation demek. Yani yumurtlamadan geçen gün sayısı DPO 1 → Yumurtlamadan sonraki ilk gün DPO 7 → Bugün DPO 8 → Yarın DPO 9–10 → Genelde implantasyon (yerleşme) olabiliyor DPO 10–12 → Testlerin pozitif yakalama ihtimali başlıyor DPO 14 → Adet günü; en net sonuç
dalyaluna35 umransag evet öyleymiş benim de umudum var o yuzden pazar gunu regl günüm zaten cmt ye kadar test yaparim bisi kalmadi surda 😅
dalyaluna35 @Lavin08 @hou tek taraflı kasik ve bacağa vuran kramplarim oluyor iki gundur adet mi olucam belirti mi anlayamadim 😅🤣
hou dalyaluna35 her ikisi de olduğu için bilemedim off o kadar benzerki erken gebelik ve adet öncesi belirtileri ayırt edemiyorsun 🙄
dalyaluna35 zeynepb01 en sagliklisi aslında ama ben dayanamam testi yaparim adet gününden 1 hafta sonra kan vermeye giderim 😅
dalyaluna35 Lavin08 insallah bacım insallah hemen sevinmek istemiyorum belki beynimin oyunudur diye 🤣
Lavin08 dalyaluna35 ahhhhaaa kiyamam ya unutma pazar gunune kadar umud var aman benimde taaa 20si bat gerci benim kendimden umduum yok tek bi iliski oldu oda mucize olur😅😅test bile almadim bu ay hiç onceki aylar
Lavin08 dalyaluna35 oyle tabi kuzum 18 inde alirim bi test yaparim baktim negatif😅😅pasa pasa regliyi beklerim😅😅
Allahneverdiysee eliz2026 regl belirtisiyle aynıymış zaten canım. Az önce biri de regl ağrısı vardı bu ay da olmadı diye umudunu yitirmişti ama kan sonucu pozitif🥰
eliz2026 Allahneverdiysee keşkee bizimde öyle olsa da ne biliyim tuhaf oldum biraz ağrı vurup gidiyo falan hakkımızda hayırlısı bakalım nasip herşey canımm 🥰
hou Allahneverdiysee aynen canım bana daha var sana az kaldı inşallah pozitiftir güzel haberler alırız 🫠