dalyaluna35 Lavin08 yapcam kuzum muhtemelen negatif cikar ama dpo 9 oluyo da merak iste icim içimi yer 🤣
hou dalyaluna35 bacım daha 9.gün bence 11 12.gün pozitife dönerse döner yapay zeka 10 güne kadar yerleşme diyor yerleşmeden sonda yükselmeye başlar diyor
hou Allahneverdiysee kaçıncı gündü bugün canım belki daha pozitife döner yerleşme olduktan sonra hcg yükselmeye başlıyormuş
eliz2026 Allahneverdiysee evet az önce yaptım gözle görünür çok silik bir çizgi var kaset test freely marka yine ağrımda var biraz sanki regl olcakmışım gibi günümü bekliycem artık bakalımm
dalyaluna35 hou evet kuzum üzülmedim zaten erken oldugunu biliyorum ama icim de rahat etmezdi aklimda kalırdı diye yapıyorum cmt ye kadar umudum var 😅
hou Allahneverdiysee inşallah canım İnşallah hepimiz güzel haber alalım çok istiyorum hepimiz adına🙏😇 ama bana da olmamış gibi geliyor tek belirti yok ne adet öncesi belirti ne bir şey normalde adet öncesi belirtiler 10 gün önce başlardı bende
hou Allahneverdiysee 18 i normalde 27 günde bir olurdum 12.gün çatlama olurdu bu ay 14.gün çatlama oldu o yüzden 20 si gibi olur diye düşünüyorum çatlamadan sonra 14 gün diyorlar ya🤔
hou dalyaluna35 aynen bacım daha erken diyoruz pozitif oluyoruz güzel haberler alıyoruz inşallah amin amin 🥰🥰🫠
dil_n dalyaluna35 ben direkt kan versem mi ya bilmiyorum Önceki düşük gebeliğimde adetten 2 gün önce beta negatif çıkmıştı beklenen adetten 1 gün sonra pozitife dönmüştü doktor geç döllenme demişti
dil_n dalyaluna35 ben ovulasyon testi ile yapmadım ya adetin 14. gününden sonra akıntı rahim ağrısı ve vücut sıcaklığı ile yaptım 😂😄 nasipse tutar dedim zaten hep stres mahvetti bizi 😂😂