eliz2026 hou inşallahh değildiir rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin başka marka şuan elimde yok awox un satıldığı eczane biraz uzak yarın ilk idrarla da deniycem başka marka aldırıp 🤗
eliz2026 hou fotoğraf da gözle göründüğünden daha az çıkıyor gözle ben biraz görüyorum çok stres yapmakta istemiyorum ümitlenmekte istemiyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
hou eliz2026 inşallah doğru pozitiftir canım hayırlı haberler verirsin inşallah yarın🙏🫠 yapınca haber et mutlaka
dalyaluna35 eliz2026 kuzum kaset test gec gosteriyor bunda yok duruyor bence bi kan ver en sagliklisi
Seyma123_ eliz2026 çok silik var gibi bu test bende bi kaç defa yalancı pozitif vermişti emin olmak için başka marka ile verin bence ya da direk kan da verebilirsiniz
eliz2026 Seyma123_ bat a 4 gün kaldı bekleyeyim diyorum bende çok duydum yalancı pozitif verdiğini o yüzden bakalım hayırlısı olsun regl olmazsam kan vereceğim
dil_n dalyaluna35 Allah ikimizin de yâr ve yardımcısı olsun ❤️ bende erken muayene olmayacam bu ay yüksek Beta görmek nasip olsun da 😊
Allahneverdiysee eliz2026 olabilir ama sen yine de yarın başka bir markayla yap canım . Yumurtlama ne zamandı? Bir de belirti var mı
eliz2026 Allahneverdiysee belirti olarak göğüs hassasiyeti kasıkta batma mide bulantısı ve baş ağrısı var şuan ama işte herşeyide gebelik varmı diye bağlamak istemiyorum üzülmek istemiyorum sonuç negatifse
dalyaluna35 Lavin08 yapcam kuzum muhtemelen negatif cikar ama dpo 9 oluyo da merak iste icim içimi yer 🤣