dalyaluna35 Lavin08 insallah bacım insallah o guzel haberi hepimiz aliriz benim henuz hala belirtim falan yok 7. Gun bitiyor 🥲
dalyaluna35 Lavin08 ya aksi gibi grip oldum bi anda, gripten anlayamiyorum burnum tıkalı biraz ates var vücudum kırılıyor resmen 🤣
Lavin08 @dalyaluna35 @umransag @hou @Rojdiyebiri kizlar ya o degilde bisey sorcam iste biz yumurtama catlama pik günü diye ömrümüz geciyor😅😅burda okuyorum yumurtlama gununden sonra yada once hamile kalanlar var bu nasil.oluyor ya yazmis biri adetten sonraki aksam hamile kaldim bidaha o ay iliski olmadi diye beynim yandi😅
hou Lavin08 yoook artık o nasıl oluyormuş ya hani adetten 2 3 gün sonra dese yine dersin hemen yumurtlama olmuş falab diye ama ertesi gün bilemedim 🤣🤣
dalyaluna35 Lavin08 bacım o tıbben mumkun degil ya erken ya gec yumurtlamistir ya da 2. Kez yumurtlama olmuştur yumurta olmadan dollenme olmasi imkansız sonuçta paylaşan kendini tam bilmiyor bence 🤣
Rojdiyebiri Lavin08 yumurtalama olmadan sperm neye ulaşacak rahime yumurta olmazsa sperm nasıl gidecek döllenme nasıl olacak😂
umransag Lavin08 vallahi ben de şaşırdım canım onu gördüm o yorumu ben bu ay sadece yumurtlama gününü ve çatlama günümü değerlendirdim eşim de zaten şehir dışına çıktı nasipte varsa olur yoksa artık sürekli de tekrarlanmıyor affedersiniz
Lavin08 dalyaluna35 işte olacagi varya sakın parol disinda bisey icme kuzum ne olur ne olmaz dogal seyler ye ic🥰
Sss1947 dalyaluna35 bat 11 cumartesi iki kaset testim biraz silik çıktı bugünde sağ kaşığıma iğne batıyor gibi oluyor ins bu ay testler yanıltmaz olur
selennnyum Sss1947 benimde bat 12, bende de aynı belirtiler var progesteron bakmıştı doktor geçen hafta 2.9 du ben yumurtlama takip etmiyorum ama stese sokar beni diye :)) bakalım bu ay olacak mı
Sss1947 dalyaluna35 inş öyledir ya genelde testler hep yanıltıyor yarın randevum vardı doktora şansa baktırırm inş öyledir