devo16 dalyaluna35 regl ağrısı gibi minimal ağrılar oluyor bazende elektrik çarpar gibi ani bir acı . Bel ağrım var ve ara sıra mide bulantısı yaşıyorum.
devo16 dalyaluna35  https://ibb.co/fzsKVPCZ Sabah Awox ile şöyle kıl gibi çizgi gördüm ilk 5 dk da ama yanılıyor da olabilirim. Predictor aldım yarın sabah onu deneyeceğim 😀
ela1128 dalyaluna35 benimde 19 Aralık ama 1 haftadır bel ağrım var bugün şiddetli kasık ve bel ağrısıyla uyandım kan verdim bakalım sonuç bekliyorum hayırlısıyla inşallah 3 ay sonra bi kürtajım var 🥹
rumusella ela1128 benimkide 19 aralık. İki veya üç gündür bi kasık ağrım var ama daha erken diye henüz ne test ne kan verdim. Sonucunuz çıkınca bize de haber verir misiniz?🙏🥹🥰
dalyaluna35 ela1128 insallah hayirli sonucu alırsınız ama cok erken degil mi? Henuz 11 gun var negatif cikma ihtimali cok yuksek, ilişkinin üzerinden kac gun gecti acaba?
ela1128 rumusella tabikide heyecanla bekliyorum bence de erken ama meraktan catliyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
gnkz dalyaluna35 Bi belirti yok canım. Adete yakın hep aynı belirtiler oluyor zaten. Psikolojik beklentiye girmemek icin cok düşünmemeye çalışıyorum
devo16 dalyaluna35 inşallah sabahı beklemeye çalışacağım 😀 bu yaptığımda sabahtı bakalım. İnşallah herkes yeni yıl hediyesini bir an önce alır 🌸🥰
dalyaluna35 devo16 amin insallah 🙏 ben de 2025 te kizimi kaybettim o yuzden bir mucize ile bitmesiyle dua ediyorum 🥲
dalyaluna35 Lavin08 insallah bacım insallah o guzel haberi hepimiz aliriz benim henuz hala belirtim falan yok 7. Gun bitiyor 🥲