Merveeeeeee01 Fufu09 mesajlaşmayı hiç sevmeyiz o yüzden sürekli arar hatta o kadar çok ararki benim aklıma gelmez aramak 🤗
Nur9707 Fufu09 Eşinizin mesleği nedir bilmiyorum Fakat Benimki fabrikada çalışıyor normal işçi 8 senedir evliyim beni aramadıgı hiçbir molası olmamıştır ama ben de zaten fazla uzatmam kendine vakit ayırmasını istediğim için bazen kendim kapatırım
anneyim01 Fufu09 Kuzum Ben Kaynanamı bilmem Ben gelin gelmeden Vefat edmiş İkinci Evliliğinde Kayınbaba Öz Halamla Evlenik Cocukları Olmadı ama bize karsı Babasıda Halamda Sıkıntılar yaşattı . Annesinin Yoklugunda durumda böyle olunca Bana Baglandı Biz birbirmize baglandık Sıkıntılara karsı Hamdolsun Anlıyoruz anlaşıyoruz Birde glm Bakara süresini cok ac evinde Ben acıyorum her odana ses gitsin sirke ile temizle 7 ayetel kürsi 7 Felak 7 Nas 1 Fatiha Oku Eşler arasındaki Soguklugu giderir Yeri Gök’ü tutan Dua dır sonucta Allahın izniyle Sizde düzelirsiniz . Dualrım Sennle 🤲🏻☺️
hilal858_ Fufu09 Allah yardım ediyor canım ya, çocuklarım da büyüdu artık yardım ediyorlar sağolsun (kızım 10,oğlum 9 yaşına girecek) bebikte 29+0 💙 oldu. Tabi okula yollayinca bı baygınlık geliyor uyuyorum valla şu aralar.
Fufu09 hilal858_ yaa ne güzel büyüklermiş en azında şunu getir şunu yap deseler yapıcak yaştalar allahım kolaylık versin ❤️
CrushMom İşi yoğun olduğu için ben aramam o arar. Günde 3-4 kere konuşuruz. Bir ya da iki kere de görüntülü kızçesini görmek ister. Arada komik ya da romantik şeyler görürse gönderir wptan ya da instadan 🥳
Seymatrkay Fufu09 Yoğun çalışıyor. Müsait olunca bir kere arar. Mesaj atmaz. Nişanlı iken de böyle idik. Ben onu hiç aramam. Çok önemli bir şey olacak ki arayayım.
demirrleydi_ eslem2121 bende çok severim ya çok kişi bilmiyor ama bunu o ne ya öyle pekmezle yumurta mı olur diyolar 😂
ceylan_krczml @Fufu09 benim eşim sürekli arar ve işi de hem riskli hemde çok yoğun bence aramak isteyen her türlü arar bahanelere sığınmamak gerek kendinizi de üzmeyin konuşmaya çalışın belki kafasına taktığı bisey vardır
hizlivecocuku Fufu09 biz aynı hastanede 1 dakikalık mesafede olmamıza rağmen ya sürekli yanıma gelir ya da mesaj atar bazen darlanıyorum 😅😅 ama çoğunlukla da hoşuma gidiyor
Quen_14 Fufu09 molalarda aramaz ama mesaj atar zaten çok kısıtlı mola süresi mesaj atar hep benimkide hep mesaiye kalıyor 8den 12ye kadar doğum yaklaştığı içinde 1 gün kalıyor 1 gün kalmıyor
anneselblog Benim eşim infaz koruma telefonları kilitli oluyor sırf haberlesebilmek için bilgisayara uygulama yükledi bende telefona yükledim her zaman haberlesiyoruz uygulamaya giremediği günler de mutlaka kurumdan arar giremiyorum iyimisin diye sorar bu konuda sansliyim 💗
hilal858_ Fufu09 Allah’a şükür yapıyorlar. Herşeyi öğretmeye çalışıyorum ya kızı erkeği yok artık diyorum 😅 Amin canım Allah hepimize kolaylık versin🥰
duygumfoca Fufu09 işe gidince Msj atar öğlene doğru ben uyanırım o zaman arar gün içerisinde arar eve gelmeden de arar bende çok sık ararım