hilal858_ Fufu09 Allah yardım ediyor canım ya, çocuklarım da büyüdu artık yardım ediyorlar sağolsun (kızım 10,oğlum 9 yaşına girecek) bebikte 29+0 💙 oldu. Tabi okula yollayinca bı baygınlık geliyor uyuyorum valla şu aralar.
Fufu09 melekalg işte valla benim düşündüğüm de bu demekki umursamıyor ya da takmıyor aklım başka şeye gidip günah da almıyım kafamı karıştırmışım diyorum
Fufu09 Havin49_ benim ailemde öyle onlarda turizmde çalışıyor birde aileden böyle görünce karşısından göremeyince insan tuhaf oluyor
Fufu09 Rumsamut vallahi bacım kaç kere söyledim zamanında ben de çalıştım aşcılık yaptım otellerde ama anlamayan anlamıyor cidden
juli_naz Fufu09 sürekli yazar .. dün gece uyudum bebis Te uyanmadı bir sürü mesaj atmış… merak ettim diyor niye yazmıyorsun 🙄😁😁doğum yapmış birine uyku lüks yani 😂
Meral_63 Fufu09 arar o aramasa arada ben ararım alıştım öyle gün içinde msj da atarım müsait olunca geri döner yani lavabo izini olunca bile beni arar hemen 😂arada arkadaşlari güler falan hanımın çok düşkün diye
28nisan Fufu09 hergun uyandığım saati bilir o saatte görüntülü arar mutlaka sonrasında da saat başı yine napıyosun diye arar bazen işimi yapamıyorum oyalaniyorum diye kızıyorum 😅 en son şu günlerde kapının önünde istedigin bişey var mı diye aramaya başladı
Yazmelegi_ Fufu09 sabah molasında uyuyoda olsam günaydın yazar. Öğlen arar. Öğleden sonraki molada yazar. Yani sürekli konuşuruz😊 aslında çocuğunuz da varmış varmış azından onu sormak için vs konuşması lazım
acelyamm Fufu09 O işteyken arar mesaj atar ben işteyken onu hiç aramam yoğun olurum telefonum başka bir köşede olur çoğunlukla. O aradığında telefon sesinden bulurum telefonu. Belki gerçekten de yoğundur.
aslanbarlasss Fufu09 arar hatta nerdeyse saat başı arar telefonu kaparız 10 dk sonra mesaj atar 🥹 6 yıllık evli öncesinde de 7 yıllık beraberliğimiz var 🥰
arven000 deletedmom43191 ben 1. Kattayım evime çıkmak çok kolay değil ama isterse çıkar çıkmak isteyen😂 benimde balkonlarım kapalı ama ben ruhani olaylardan korkuyorum😂
deletedmom43191 arven000 bende 1.kattayım aslında daha yükseğe gececektim ama çocukların durumu belli olmuyo balkona çıkıyorlar falan korktum
Seyda-06 Fufu09 mesajına cevap vermezsem uzun süre işe dalarsam arar hemen niye cevap vermiyorsun diye sorar hamilelikte olunca ekstra soruyor mesaj atar arayamaz ama napıyosunuz varmı bi sıkıntı diye sorar
Meltemanneolsun Fufu09 benimki işteyken disaridayken sürekli arar mesaj atar görüntülü arar 2 3 saatte bir. Napion napion hadi geleyim seni alayım falan sürekli istiyor dip dibe olalım😂
Rabiul Fufu09 günde en az 6-7 kez arıyor görüntülü konuşma hariç ben önemli bir şey olursa arıyorum sadece 😩😩