sibely12 bebeklerim__ ben nikahtan sonra aldım 😂 nikahımız kıyılana kadar hiç bişey yoktu kıyıldıktan sonra organizasyon yapmış diz çöktü falan kabul etmesemde sorun olmazdı zaten evlenmiştim 😂
staRmama bebeklerim__ klasik eşim mekan süsletmişti 😂 ama gerçekten haberim yoktu bu arada tekliften 3 sene sonra evlendik ahahah
staRmama bebeklerim__ benim okulum onun eğitimi vs ben acele etmek istemiyordum onun baskısı olmasa belki hala evli olmazdım suan 😂
Muallim3 bebeklerim__ Babamın baskısı yüzünden çocuk parkında bankın üzerinde ALYANS ile evlilik teklifi aldım. Neyse aldım mı? Aldım.
Muallim3 bebeklerim__ Hayır. Babam o gün beni dışarı göndermedi. O yüzden parka kadar çıkıp geri döndüm. Yarım saatim vardı sadece asdfghjk
Sss1947 bebeklerim__ eşim kendi dogum gününde çiçek ve yüzükle . Seninle hergün yeniden doğuyorum benimle evlenirmisin demişti 🌸🩷
Ozgekiz bebeklerim__ çok mükemmeliyetçi ayarlayamadi bir türlü 😄 bir de biz çok hızlı evlendik, vakit bulamadı… Bir diğer sebep de pandemide evlendik, yasaklar onlar bunlar derken, görüşmeye zor fırsat buluyorduk🥹