bebeklerim__ sevgililiğimizin 2. Ayı falandı (daha öncesinde beraberdik üni okumadan evlenmek istemediğim için hayır diyip ayrılmıştım o da onu sevmediğimi düşünüp kestirip attım sanmış 3 sene bana öfkeli yaşamıştı🤣) kendi köylerine gitmiştik dedelerimiz en yakın arkadaş çocukluktan beri babalarımızda öyle neyse bi kale vardı kocaman ne kadar güzel dünya sanki ayaklarının altında gibi hisseder insan oraya çıkınca falan demiştim aşırı aşırı merak etmiştim ama ziyaretçi yasakmış o gün öyle geçti haftasına yine köye gittik kalenin oraya götürüp bugün ziyaretçi alıyorlarmış girelim mi dedi o kadar sevindim ki bir sürü merdiveni çıktık daha gelmedik mi derken bi baktım heryer güllerle mumlarla süslenmiş ikimize ait yemek masası yiyecekler kemanlar falan şok olmuştum pencerenin kenarında bakarken “sen ne istersen söyle sevgilim artık sadece senin emrindeyim” demişti bi aslan burcu olarak eriyip bittiğim andı hemen ağzım kulaklarımda yüzüğü görünce evet evet evet demiştim 4. Senemiz her küstüğümde teklif videosunu izler naz niyaz yapar gider barışırım 😂😂 Görücü usulü evliliğin bu kadar güzel olduğunu bilsem anacığımı daha önce dinler daha erken evlenirdim😂❤️