ghostty Bebekkuzu dayanılmayacak derecede ağrı olur ve kanama olursa sıkıntı demişti doktorum. Korkmayın o yüzden hafif sancılardan.
aysegulk07 Bebekkuzu ben devlete gidiyorum ama çok darlıyorum doktorumu sağolsun açıklıyor çok tatlı biri 🥹
babylove_33 Bebekkuzu dün o kadar ağrım oldu ki dedim kesin bir şey olacak bel ve kasık ağrısı şiddetli Şekilde bu gün iyiyim ama demek ki normal canım
Bykessra Bebekkuzu Geçen hafta 18 haftanın içindeyken hastaneye bile gittim kasıklarımdaki sancı yüzünden ama bişey çıkmadı her şey yolundaydı sonra geçti zaten olmadı tekrar. Ağrı gittikçe şiddetlenirse yinede bi git ana normal basıma geldiği için biliyorum
Sevgiiss Bebekkuzu benim kasık ağrısı oluyor ama adet ağrısı gibi değil. Bazen iğne batması gibi oluyor. Sanki karnımın içinde yara var açıyor gibi. Birde iki bacak arası kemiklerimde ağrı oluyor bazen yürütmüyor . Ama şu an yok gibi ara ara oluyor
Sevgiiss Bebekkuzu evet yürürken oluyor otururken geçiyor . İlk hamileliğimde yoktu 3 km yürürdüm. Şimdi adım atmaya korkuyorum
nahsen21 Bebekkuzu siz kaç haftalıksınız birde sizdede nefes darlığı oluyor mu yetmiyormuş gibi nefesiniz
Bebekkuzu Sevgiiss bana da oluyor maalesef o şekilde canım. Şimdi bugün yok çok şükür. Demek ki hepimizde oluyor 🥲