ghostty Bebekkuzu evet 14 haftalık olacağım bugün diğer günlerden fazla sancıdı. Ama hep benzer sancılar tanıdık yani.
toocce Bebekkuzu olmaz mı hem de nasıl 😂 fazla oturunca da afedersiniz popoma kramp bile giriyor çalışırken durduk yere ayaklanıp yürümeye başlıyorum 😅
aysegulk07 Bebekkuzu 19 haftadayım şu an geçen hafta saniyelik ağrı gelip geçiyordu sade Soda içtim günde bi tane ve içindeki magnezyum iyi geldi baya geçti yani tavsiye ederim eğer magnezyum kullanmıyorsan canım
Bebekkuzu aysegulk07 ya bana da böyle oluyor bugün 🥺 magnezyum sabah içtim inşallah fayda eder dün içmemiştim 🙏
aysegulk07 Bebekkuzu mutlaka iyi gelir canım bu haftalarda rahimdeki bağlar gerildiği için normalmiş ağrı ama şiddetli olmayacak şekilde demişti doktorum
ikra296_ Bebekkuzu yeni 1 yıl olmuştum sezeryan şimdi 3 aylık hamileyim aşırı kasık ağrım oluyor doktor kasık ağrısı değil sezeryan yerinin ağrısı dedi bana erkenden magnezyum başlattı içinde bayağı hafifliyor
greybrde Bebekkuzu o haftalarda başlamıştı kasık ve pelvik taban ağrılarım… magnezyum kullanmaya başlayınca kesti Şükür
aysegulk07 Bebekkuzu ben devlete gidiyorum ama çok darlıyorum doktorumu sağolsun açıklıyor çok tatlı biri 🥹