ozozy runcet amin İnşaallah 🫶🏻 Kasım indirimlerinden ben yararlanamadım maalesef 🥲 neyse geç olsun da güç olmasın diyorum artık bende umarım hallederim bir an önce.
ozozy bebetoli ya evet insan ne alacağını kestiremiyor detaylıca kıyafet listesi oluştur bence ilk önce bebişin hangi ay doğacaksa o zamanın hava şartlarına göre ay ay ayarla İnşaallah kolaylıkla halledersin 🫶🏻
emelkayaefe Bende 36+6 haftalık daha yeni bitti diyebilirim eksikleri belkide hala vardır bilemiyorum.Cok abartmaya gerek yok bence özellikle kıyafet konusunda çok bişey almaya gerek yok.
Busranur_mnts ozozy ben 29 haftayım herşeyini tamamladım gibi bi şifonyer alıcam sadece Kıyafetleri bebek arabası park yatağı emzirme yastığı babynest banyo emzirme malzemeleri vs bikaç oyuncak da aldım lohusa takımı almadım düğmeli pijama takımı aldım 2 tane
akkoyun21 ozozy 18 haftalık oldum henüz birşey almadım . Tesettürlü olduğum için lohusa takımı alacam üstünde sabahlık var diye yoksa normal pijama takımı alırdım düğmeli falan süt vermek kolay olsun diye
ozozy akkoyun21 evet bende o yüzden lohusa takımı düşünüyorum ama acaba gecelik mi daha rahat olur yoksa pijama tarzı mı bilemedim
atesvesu pinarrcc benim iki çocuğumda Molfix ile büyüdü canbebe sleppy kullandimhic iyi değil pişik yaptı Molfix en iyi bezlerden birisi benim düşüncem bu yönde