Kizlar 34 haftalik hamisim gogusumdsn sivi geliyo sikmama gerek yok geliyo yani. Evde sutyen takmiyorum kiyafetime damlio surekli varmmi benim gibi olan sizce doktora danismalimiyim
Gogusden sivi gelmesi 😳
Yelizmurat Bende de oldu normal bir durum sıkmamaya özen göster bebeğin için çok faydalı
Deletedmom277 bebis icin faydalidir eminim ama nasil engel olcaz akmamasi icin. Sikmadanda akiyo benimki. Peki bu sut mu canim akan
Yelizmurat benimde akıyor atletimde görüyorum gögüsümdede gördüm Şeffaf yağlı bir sıvı
engel olamazsin gelince geliyo bendede geldi bikac damla bidaha gelmedi gelmesi normalmis
Yelizmurat evet canım süt benim 5 aylıkken gelmişti ilk hala geliyor bende sıkmıyorum ama atletimde görüyorum ara ara inşallah doğumdan sonraya gelmeye devam eder.
Bi kac hafta once denk geldim ben banyodan ciktikdan sonra olmustu benimde rengide baya koyuydu kana yakin bi rengi vardi sonra sonra sari sari akmaya devam etti ama normal zamanda degl banyodan cikinca oluyo benim anneme felan sordum normal akmasi dedi artk olur dedi akmasini durduramazsin bence canim ama göğüs pedi alip kullanabilirsin
Yelizmurat Göğüs pedi kullan bunun içinde sutyen takmalısın
Yelizmurat benimde göğsünden şu gibi bi sıvı geliyordu doktoruma sordum 1 beden dar sutyen giy demişti boşa akmasın bebeğe lazım demisti
suletnc engel olmak icin bise yapiomuusunuz benim ikigundur akiyo cunku
hmy insallah dogumdan sorada yeterki sutumuz olur simdi daha erken niye geliosa simdiden
Yelizmurat sütyen takmazsan daha çok akar sütyele akmaz demiyorum yine akar ama az akar ama göğüs boşlukta kalınca daha çok hareket eder ve daha çok akar sıkı bi sütyen giyin ben sütyen giyiyordum ama gevşek bırakıyordum kopçayı sıkınca akma azaldı
Feeling07 zaten onemli olan dogumdan sorada simdi bi ise yaramiyoki akmasi bisa gidiyo valla engelde olamiyoruz malesef
Zhrcls allah allah ilginc neden banyodan sora acabaa benim normal otururken bide bakiyorum kiyafetime damlamis
Deletedmom277 evdeyken sutyen sikiyo artik sutyenlerim dar geliyo kilo aldigimdan ve goguslerimin buyudugunden. Evde rahat edemedigim icin cikariyorum sutyeni valla yoksa darlaniyorum napim
Delalsnmz canim benim sutyenler dar gelio artik bana rahat edemiyorum valla dar sutyenle ates basiyo darlaniyorum. Hic takamiyorum anlicagin
Yelizmurat gelen sıvı beyaz süt gibi mi yoksa su gibi mi acaba??
Kubrakuzey hmmm darlanmasam takacamda darlaniyorum sutyenle ya
Efuli53 beyaz canim
Yelizmurat benden şeffaf geliyor sıkınca