@deletedmom43191
@suragungor
@LadyX
Ay kızlar yorumları okumaya geldimbu arkadaş çok kendini ifade edememiş ama ben konuyu anladım 🫣instagramda cinsiyet tahmincisi arzum diye birisi var. 3 sene önceki gebeliğimde burda ismi çok dolaşıyordu kimisi önden cinsiyet planlaması yaptırıyordu sanırım o dönem biz bi kaç arkadaş merak ettik sayfaya yazdık ts bi hamileyiz yani o ara amaç gerçek mi filan gibisinden merak ya 😂😂 neyse çok cüzi bi miktarla cinsiyet tahmini yapabilirim dedi burdaki hani tahmin yapan arkadaşlar gibi düşünün neyse sorduğu şeyleri söyledik son adet tarihi anne doğum tarihi gibiydi çok detaylı bsey istemiyor. Hepimize tahmin yaptı kimimize %65 kimimize %70 ihtimalle kız yada erkek diye bilgiler verdi. 6 arkadaş sorduk 1 ine kız diğer 5 imize erkek dedi bizde dalga geçtik tabi ama Allah bilir de kadın bildi kızlar hepimize tahmini doğru çıktı. Ama şey yok öyle %80 90 ihtimal demiyor. Ayrıca önden planlama işine ciddi karşıyım Rabbim bilir onu yani . Ama tahmin ettirmek burda birbirimize kızlar tahmin edin der gibi masumdu bizim için sanırım bu arkadaş yazan ya erkek çok istiyo ya kız çocuk bilemiyorum planlama yaptırıp o cinsiyeti istiyor gibi ama bu mümkün mü yani insanlar 4 5 çocuk yapıyo sonuncunun istediği cinsiyette olması için bulana kadar doğuran bile var yani