Busramom_35 ilknur888_ hormon değişimi yüzünden hep böyle oluyo ne yazıkki 🤦🏼♀️ ara ara bana da sağdan soldan geliyorlar kendimi tutmaya çalışıyorum
ilknur888_ Busramom_35 ciddi anlamda bende ateş topuyum kızım için cok üzülüyorum iyi anne değilmişim gibi vicdan azabı çekiyorum. Bir de bebek doğunca sanki kızımı hepten ihmal edicekmişim gibi geliyor iyice kötü oluyorum
hamzaezel ilknur888_ ay bende 16haftalik ikiz gebeyim cok kotuyum uyku sifir artik aksamlari donemiyorum 16haftadir sidetli bas agrisi cekiyorum. Biran once allahin izniyle bitirseydik
Busramom_35 ilknur888_ öyle düşünmeyin hepsi geçecek inşAllah ilk zamnlar biraz zorluk olur ama atlatırız yaaa
nerissaa Busramom_35 ay bu bugün bana da oldu midem de aşırı bir ağrı alt karnıma doğru ilerlemişti 1 saate yakın sürdü ama sonra geçti
Busramom_35 nerissaa 2. Trimestrr kolay diyorlardı valla ben bu haldeyken 3. Trimestrr düşünemiyorum midem mahvoldu karnım büyüyo ağrım oluyo artık kusmktan sesim gitti hep 😑
Bykessra goktug865_ tam o haftalarda yaşadım hatta doktora bile gittim adet sancısı çekiyorum diye ama bişey çıkmadı sonrada geçti olmadı. Normaldir ama ağrı artarsa görünün doktora ne olur ne olmaz muhtemelen bir iki güne sizinkide