kbramrat Kizlar merhaba cuma günü sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi gecesi çıktı 200 dü sabah hastaneye gittim oradaki 75 çıktı doktorum kimyasal muhtemelen dedi Perşembe tekrar ver dedi böyle olup da tekrar değeri yüksek çıkan var mı sabahtan itibaren araştırıyorum bazılarinda tekrar yükselmiş sağlıklı doğum yapmışlar yada gebelikleri sağlıklı ilerlemiş laboratuvar farkından dolayı da degisirmis. Sizce umut var mı ? Çok strese girdim.
LadyX kbramrat canım hakkında hayırlısı olsun ama maalesef sanki bana da sağlıklı bir gebelik gibi gelmedi çünkü değerin düşmemesi lazımdı
kbramrat LadyX inanın bilmiyorim ilk gebeliğim olacak eğer olursa. Sabretmek ne kadar da zor oluyor bu dönemde. Farklı yerlerde yapılınca kan testi sonucu farklı cikabiliyormus etrafındakilere hep öyle söyledi heyecan umut ve stresle perşembeye bekliyorum
umur26 LadyX şımarık , kiymet bilmiyorlar bence ,2026da doğumum olucak ama rabbim hayırlı evlat etsin 🤲🏻
juli_naz LadyX yarin ilk aşımız doğumdan sonra 🙄 niye öyle yaptı ki minik prenses .. nazar geliyor çocuklar kuzum
juli_naz LadyX Türkçe tercüme yapmam gerekti 🤣ilk Rota virüsi aşısı yapıldı ve yarin 6 bir arada .. Difteri, tetanoz (sertlik), boğmaca, çocuk felci (çocuk felci), hemofilik influenzae tip b (Hib) ve hepatit B.
GirlandBoy_Mom juli_naz banyo var bide yaparken çok ağlıyor hep yalan biliyorum da ama açken bebeklikten çıkıyorlar resmen 😂😂
juli_naz GirlandBoy_Mom bizimki suya girince mayışıyor 🤣ama aç iken o bebek değil tam bir canavar 🤣🤣🤣10 dk önceden mama için suyu isitiyorum 😂
GirlandBoy_Mom juli_naz mama içen çocuk zor biraz benimki emmiyor koştur koştur su ısıtıp geliyorum 4 ay atağında bide tripli beyefendi bu ara 😅
juli_naz GirlandBoy_Mom var ya hepimize gizli kamera gerek …akşamdan diyorum ki sabah kalkicam ,bebisim uyuyorken güzelce kahvemi içip ..saç ve makyaj yapicam ama sonuç… kalkıyoruz ve tüm gün koştur koştur kahve iç ..WC ye git yine koşturarak .. duşa gir ama saçını artık ertesi gün tararsın 🤣🤣🤣
GirlandBoy_Mom juli_naz 2 yaş sendromu geçiren bi de kızım var sanki ergen besliyorum evde 😂 cidden kamera gerek özellikle ev işi çoluk çocuk kolay ya diyen erkeklere göstermek için izlerken sadece kafayı yerler 😂hergün bakım günü ilan ediyorum ve sonuç hiç birini yapamıyorum banyo yapmak lüks oldu benim için o derece🤣
juli_naz GirlandBoy_Mom 🤣🤣🤣bebek eşimin kucağında az önce kaka yapmis…bana diyor ki kaka yapti ..dedim senin kucağında yaptı sen temizle bana ne … ben nasıl yapicam aşkım ya diyor 🤣🤣ya da ver bana diyor eşim … ben banyoya gidiyorum ..anne nerde oğlum diye diye geliyorlar mutfağa gidiyorum oraya geliyor dedim niye peşimde geziyorsun 🤣bakim günü hayal 🤣bu arada kolay gelsin sana canım 2 yası ergenden fena bence 😁benim gerçekten ergen var 16 yasinda ama derdi yok çok şükür 🥰