myangelson LadyX çok dengesiz benim oğlum 😂😂 gülerken bir bakiyorsun ağlıyor ağlarken birden gülüyor değişik ruh haline sahip 😄😄 Onun dışında çok huysuz sürekli kucak istiyor uyutmasi resmen işkence dövüyorum sanki öyle ağlıyor 😩😩
annesioo LadyX ahahah bende duydum onu canım ama 4 çocuk ve üstüneymiş bile belediyeye özel bi durummuş. Afyon da bi belediye yani orda oturman lazım 😂 Benim 3. Yolda 4 haberini alırsak taşınırız diyo eşim 😂😂😂
juli_naz GirlandBoy_Mom şu aç oldugunda durdurabilene gerçekten aşk olsun … banyo saati aç ise susmuyor yaaa … bende doyuruyorum 30 dakika bekletip banyosunu yaptırıyorum… kusuyor ama çok mutlu yeter ki o sütü içmiş olsun 🤣
GirlandBoy_Mom juli_naz banyo var bide yaparken çok ağlıyor hep yalan biliyorum da ama açken bebeklikten çıkıyorlar resmen 😂😂
juli_naz LadyX bir aylık olduk 30 Kasım da teyzesi 🥰ama bu bebisler doğuştan her şeyi biliyor ve anlıyorlar 😄minik prensesim nasıl 🤗
LadyX juli_naz neden bilmiyorum Duru bugün uyumadığı her an ağlıyordu 😅 yordu beni yaa. Almanyada aşı takvimi nasıl??
juli_naz LadyX yarin ilk aşımız doğumdan sonra 🙄 niye öyle yaptı ki minik prenses .. nazar geliyor çocuklar kuzum