Nisanmomy merakvetas emir de olanişş ki ir sanki eşinizin adına uyuyor. Sizin adınızdanda harfler taşıyor 😊
birserazad merakvetas ben eşiniz ve kendi isminizi birleştrdinz zannettim siz direk kendi isminizin tersini düşünmüşsünüz eşiniz nerde tam olarak evrem deki o “re” mi😅😅 malesef isim kötü kulağa hiç hoş gelmiyor hem merve isminin tersinini niye kullansın çocuk ya🥲 kocaman adam olacak yarın öbürgün belki bi iş adamı aile reisi olacak doğru düzgün isimler koyun lütfen
merakvetas birserazad yok sadece -re değil em- de mevcut dikkat ederseniz iki ismin birleşimi ☺️ begenmeyebilirsiniz herkes fikrini söylüyor kibarca bende teşekkür ediyorum ama sizin ne bu sinir ne bu öfke biraz sakin mi olsanız 😅
Elifee merakvetas o kadar güzel isimler varken pek mantıklı gelmedi ilkokul öğretmeni olarak düşünüyorum da kesin çocuklar devrem diye dalga gecer cocuk yazık zorbalanır
ysm22 Konu sahibi evet biraz zorlama isim gibi olmuş ama içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın 🥳😅 bende ikiz ismi için biraz konunuzu sabote edip sorsam iki erkeğe bertuğ ve Göktuğ ikilisi nasıl olur kızlar 🤗😍🥳
ipekmom_ merakvetas evrem banada uyumsuz geldi 😔 evren olabilir, doruk gayet hoş bence. Ya da harf uyumu isterseniz berke olabilir, merve emre berke gibii
avukatannem merakvetas evet ya evrem pek olmamış sanki hem belki kızın olursa o ne olacak di mi :/ isimlerinizin tınısına uygun bişey olabilir bu çocuğunuzda sizin isminize uyumlu bişey olacaksa diğer çocuk nasip olursa onda da eşinizin ismine uygun seçebilirsiniz 😇
merakvetas avukatannem evet kız olursa boyutunu hiç düşünmedim şimdiden 🤭🤭 teşekkür ederim yorumunuz için 🌸🌸